Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Capitals vymenili do Winnipegu známeho obrancu

Tím Washington Capitals vymenil obrancu Brendena Dillona do tímu Winnipeg Jets za voľby v druhom kole draftov v rokoch 2022 a 2023.

Tridsaťročný rodák z Britskej Kolumbie má vo svojej zmluve platné ešte tri roky s „cap-hitom“ 3,9 milióna amerických dolárov. V poslednej sezóne zaznamenal dva góly a 17 asistencií v 56 zápasoch, pričom v priemere hrával 19 minút na zápas a predviedol 143 bodyčekov.

Dillon pred príchodom do Washingtonu pôsobil niekoľko rokov v San Jose, v ktorom často nastupoval po boku súčasného obrancu Jets Dylana DeMela. Vo Winnipegu, ktorý bude jeho štvrtým tímom v NHL (hral aj za Dallas), by s ním mohol vytvoriť druhý pár.

Capitals si týmto krokom pravdepodobne vytvorili väčšiu flexibilitu pod platovým stropom, aby si mohli udržať Alexa Ovečkina a pridať brankára, ktorý by v tandeme doplnil Iľju Samsonova, ktorý tiež potrebuje zmluvu. Momentálne majú voľného 13,6 milióna dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies