Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Carolina po 2 rokoch vracia úder: Offer sheet pre hviezdičku Montrealu

Tím Carolina Hurricanes v sobotu dal tzv. „offer sheet“ útočníkovi Montrealu Canadiens Jesperimu Kotkaniemimu, ktorý aj na prelome augusta a septembra zostával obmedzeným voľným hráčom.

Hurricanes trojke draftu 2018 ponúkli jednoročnú zmluvu v hodnote 6 100 015 amerických dolárov. Canadiens budú mať sedem dní na to, aby ponuku dorovnali. Ak tak neurobia, o fínskeho mladíka prídu. Ako kompenzáciu by získali voľby v prvom a treťom kole draftu.

Podľa Pierra LeBruna z TSN sa Carolina snažila tento týždeň dohodnúť s Montrealom na výmene Kotkaniemiho, no nedokázala kanadskú organizáciu presvedčiť.

Sobotným krokom zároveň ukázala, že Montrealu ešte nezabudla to, že v roku 2019 predložil „offer sheet“ Sebastianovi Ahovi.

Článok pokračuje pod reklamou

Ponuka má totiž podpisový bonus 20 amerických dolárov. Jeho suma je totožná s číslom dresu Aha a jeho oznámenie cez sociálnu sieť sprevádzal status: „Ľudia nezabúdajú.“ Následne aj generálny manažér Don Waddel vydal vyhlásenie, ktoré sa nápadne podobalo tomu, ktoré pred dvoma rokmi vydal generálny manažér Montrealu Marc Bergevin.

„Sebastian Aho akceptoval našu ponuku. Chce prísť do Montrealu. Vidí našich mladíkov rastúcich v organizácii a chce byť toho súčasťou. Sme hrdí, ale stále je tu čakacie obdobie,“ povedal Bergevin v roku 2019.

„Jesperi Kotkaniemi akceptoval našu ponuku. Chce prísť do Caroliny. Vidí jadro, ktoré sme tu vybudovali, a chce byť toho súčasťou. Sme hrdí, ale stále je tu čakacie obdobie,“ vyhlásil Waddell teraz.

Dvadsaťjedenročný Kotkaniemi odohral v poslednej sezóne 56 zápasov, v ktorých zaznamenal päť gólov a 15 asistencií. V 19 dueloch play-off pridal päť gólov a tri asistencie.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies