Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Coyotes urobili prvý krok v ceste za novou arénou

Tím Arizona Coyotes si vytipovalo predmestie Phoenixu za potenciálnu lokalitu pre svoj nový domov.

Dva týždne po tom, čo mesto Glendale oznámilo, že Coyotes po nadchádzajúcej sezóne nebudú môcť využívať Gila River Arénu, podala organizácia NHL návrh na výstavbu arény v neďalekom Tempe.

„Zostávame neskutočne vzrušení z tejto mimoriadnej príležitosti,“ vyhlásil tím podľa Pauliny Pinedaovej z Arizona Republic. Viac to komentovať nechcel.

Návrh počíta s výstavbou na pozemku blízko Tempe Town Lake. Mesto prijímalo na jeho využitie aj ďalšie návrhy do tretej popoludní dňa 2. septembra. Následne návrhy prehodnotí mestská komisia, ktorá vysloví svoje odporúčanie mestskému zastupiteľstvu. To daný návrh buď schváli, alebo zamietne.

Coyotes a mesto Tempe údajne rokovali o výstavbe haly minimálne posledné dva toky. V Glendale hrávali od ročníka 2003/04.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies