Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Waddell: Offer sheet nebola pomsta za Aha

Jozef Struhár  
06.09.2021

Napriek tomu, že tím Carolina Hurricanes urobil viacero sugestívnych referencií naznačujúcich niečo iné, generálny manažér Don Waddell trvá na tom, že offer sheet Jesperimu Kotkaniemimu nebola pomsta Montrealu, ktorý pred dvoma rokmi urobil to isté Sebastianovi Ahovi.

„Určite to nebola odplata. Rozprávali sme sa o tomto hráčovi, poznáme tohto hráča. Využili sme kolektívnu dohodu tak, ako v minulosti iné tímy, aby sme získali dvadsaťjedenročného hokejistu,“ povedal Waddell.

„Pre nás to bolo všetko o hráčovi. Poobhliadli sme sa okolo ligy a mysleli sme si, že toto nášmu tímu dáva najväčší zmysel. Máme pár iných dobrých fínskych hráčov a mysleli sme si, že nám to bude pasovať skvelo.“

Montreal sa v sobotu rozhodol nedorovnať ponuku na 6 100 020 amerických dolárov, a tak sa Kotkaniemi definitívne stal súčasťou Hurricanes – niečo také sa v NHL stalo po prvýkrát od roku 2007. Carolina následkom toho prišla o voľby v prvom a treťom kole draftu.

Krátko po tom, čo Carolina hráčovi dala offer sheet, vydal tím vyjadrenia Waddella, ktoré bolo takmer totožné s tým, ktoré vydal pred dvoma rokmi Marc Bergevin. Podpisový bonus 20 dolárov bola zase referencia na číslo Aha. Na sociálnych sieťach si Hurricanes ešte viackrát poštuchli do Canadiens.

„To bola marketingová záležitosť. Snažíme sa pokračovať v budovaní našej organizácie v Raleigh a snažíme sa udržať našich fanúšikov angažovaných. Náš tím pre sociálne siete dostal od NHL obrovské známky a užili si s tým zýbavu,“ dodal Waddell.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies