Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Columbus nepozval Rinalda do kempu. Nie je zaočkovaný

Prezident hokejových operácií tímu Columbus Blue Jackets, John Davidson, v utorok potvrdil, že útočník Zac Rinaldo nedostal pozvánku do tréningového kempu, pretože nie je zaočkovaný proti ochoreniu Covid-19.

Davidson pre Columbus Dispatch dodal, že zvyšných 67 hráčov je plne zaočkovaných a že Rinaldo začne sezónu v záložnom tíme z AHL. K nemu sa pripojí, keď začne s formálnymi tréningami.

Tridsaťjedenročný Rinaldo sa minulý týždeň zúčastnil v Kanade politického zhromaždenia, na ktorom mal prejav proti vakcinačným preukazom. „Nie som proti vakcínam, nie som proti rúškam, som za možnosť voľby,“ povedal podľa Matthewa Van Dongena.

„Loptička je teraz na jeho strane kurtu. My robíme všetko ako tím. To je podmienka toho, aby ste boli členom Blue Jackets. Pôjdeme ďalej so skupinou hráčov, ktorá je 100% zaočkovaná. Uvidíme, ako sa to vyvinie,“ poznamenal k situácii Davidson.

Blue Jackets, ktorí v lete podpísali s Rinaldom ročnú, dvojcestnú zmluvu za 750 000 amerických dolárov, nedávno museli nahradiť aj asistenta trénera Sylvaina Lefebvreho, ktorý sa odmietol dať zaočkovať proti ochoreniu.

Zástupca komisára NHL, Bill Daly, nedávno povedal, že na začiatku sezóny bude plne zaočkovaných až 98 % hráčov. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies