Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Mení sa situácia Jacka Eichela k lepšiemu?

Dodatočný prístup k lekárskym záznamom Jacka Eichela znova rozpútal rokovania o výmene hviezdneho útočníka tímu Buffalo Sabres. Informuje o tom Darren Dreger z TSN.

„Zdroje hovoria, že Eichelova sága by sa mohla meniť. Prebiehajúce diskusie a dodatočný prístup k lekárskym záznamom Jacka Eichela pomohol tímom so záujmom vidieť jasne jeho situáciu. Obe strany dúfajú, že sa niečo dokáže čoskoro uskutočniť s jedným z klubov so záujmom,“ povedal Dreger.

Podľa Elliottea Friedmana zo Sportsnet sa dal bývalý kapitán Sabres sám vyšetriť magnetickou rezonanciou, aby sa mohol podeliť s výsledkami vyšetrenia so záujemcami o jeho služby.

Nick Kypreos zase informuje, že niektoré tímy na základe toho podporujú rozhodnutie Eichela podstúpiť operáciu, pri ktorej mu poškodenú platničku v krku nahradia umelou. Patriť by medzi nich mali aj Rangers.

Práve newyorský tím patri medzi top favoritov na zisk amerického centra, keď sa začali špekulácie množiť po skončení minulej sezóny. Tie vychladli aj pre nedostatočnú jasnosť nad zdravotným stavom hráča.

Tímy chceli byť opatrné a mnohé by boli radšej, ak by mal Eichel po operácii a odohral niekoľko zápasov. Iné by chceli dohodnúť výmenu s podmienkami, ktoré by ochránili ich záujmy, ak by hráč nemohol pokračovať v hre na vysokej úrovni. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies