Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Po ďalších škrtoch Studenič a Jaroš stále žijú. Ako na tom sú?

Tím New Jersey Devils vo štvrtok aj v piatok vyradil zo svojho tréningového kempu ďalších hráčov a momentálne ich zostáva v kempe 31. Patria tam aj obaja Slováci, ktorí bojujú o šancu v prvom tíme.

Za ostatné dva dni vyradili Devils troch obrancov, a tak Christián Jaroš zostáva medzi poslednými deviatimi „čistokrvnými“ zadákmi. Ostatnými sú Dougie Hamilton, Ryan Graves, P.K. Subban, Ty Smith, Damon Severson, Jonas Sigenthaler, Colton White a Tyler Wotherspoon, ktorý je na skúške.

Kemp opustilo aj sedem útočníkov, a tak tých „čistokrvných“ zostáva v kempe 17, vrátane Mariána Studeniča. Ďalšími sú: Tomáš Tatar, Jack Hughes, Jegor Šarangovič, Janne Kuokkanen, Nico Hischier, Jesper Bratt, Pavel Zacha, Dawson Mercer, Alexander Holtz, Andreas Johnsson, Miles Wood, Michael McLeod, Tyce Thompson, Jesper Boqvist, Jimmy Vesey a Frederik Gauthier. Poslední dvaja sú na skúške, Gauthier pritom už podpísal dvojcestnú zmluvu.

Mason Geertsen sa dá využiť aj ako obranca, aj ako útočník. V poslednom prípravnom zápase mal hrať v obrane, na poslednom tréningu trénoval v útoku.

Článok pokračuje pod reklamou

Devils ešte musia vyškrtnúť z kempu minimálne osem hráčov.

Jaroš to má momentálne nádejne rozbehnuté na pozíciu siedmeho obrancu. John Fisher z All About The Jersey očakáva, že z obrancov sa preč poberú White a Wotherspoon, pričom čaká aj odchod Geertsena. Ovplyvniť rozhodnutie by mohli aj zdravotné stavy Smitha a Seversona.

Košický rodák dostal v príprave šancu až v štyroch zápasoch, čo by mohlo značiť, že v ňom tréneri niečo vidia. Naposledy hral 19 a pol minúty. Na poslednom tréningu bol v treťom páre, ale Smith a Severson netrénovali.

Studenič bojoval o miesto na krídlo štvrtej formácie Devils a kemp mu vychádzal slušne. Zahral si aj v troch prípravných dueloch a v jednom skóroval. Na poslednom tréningu však nebol súčasťou prvých piatich formácií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies