Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Islanders sa dohodli na osemročnej zmluve s elitným obrancom

Tím New York Islanders sa dohodol na osemročnej zmluve s obrancom Ryanom Pulockom. Vyniesť by mu mala skoro 50 miliónov amerických dolárov. S odvolaním na svoje zdroje o tom informuje renomovaný Darren Dreger z TSN.

Podľa Dregera by nová zmluva mala zahŕňať aj plnú klauzulu o nevymeniteľnosti v prvých piatich rokoch a obmedzenú počas zvyšných troch.

Pulock sa po tejto sezóne mohol stať neobmedzeným voľným hráčom, pretože je v poslednom roku dvojročnej zmluvy s „cap-hitom“ 5 miliónov amerických dolárov. Po novom si ročne príde na zhruba 6,25 milióna amerických dolárov.

Dvadsaťsedemročný rodák z Manitoby je členom prvého páru Islanders s Adamom Pelechom, ktorý novú osemročnú zmluvu podpísal v auguste. Pulock vlani odohral všetkých 56 zápasov, v ktorých zaznamenal 17 bodov (2+15) a najvyšší priemerný hrací čas kariéry 22:27.

DOPLNENÉ: Podpis zmluvy už bol potvrdený aj oficiálne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies