Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Zvládne plný ročník? Lamoriello nemá u Cháru žiadne obavy

Tím New York Islanders očakáva od sezóny 2021/22 veľa. Nikto nepopiera, že cieľom tímu je Stanleyho pohár. V posledných dvoch sezónach sa k nemu dostal blízko, teraz prišiel čas, aby ho jeho členovia dvíhali nad hlavu. Pomôže k tomu aj šampión z roku 2011, Zdeno Chára?


Keď Chára získal s Bostonom majstrovský titul, bol na vrchole svojej kariéry a mal len dva roky vo svojej zbierke Norrisovu trofej. Teraz prichádza do newyorského tímu ako veterán, ktorý v marci oslávi 45. narodeniny.

Podobným veteránom v tíme je aj obranca Andy Green, hoci je o päť rokov mladší od trenčianskeho rodáka. U oboch sa však vyskytujú otázniky, či budú stíhať mladším spoluhráčom a protihráčom v plnej sezóne. Generálny manažér Lou Lamoriello verí, že to nebude problém.

Na otázku, či dokážu odohrať aspoň 75 zápasov, podľa Joea Pantorna odvetil: „Hovoríte tu o dvoch elitných športovcoch, ktorí neumožnia ich veku dostať sa do cesty pre kondíciu, v ktorej sú... Nemám žiadne obavy navyše u nich dvoch v porovnaní s inými našimi hráčmi.“

Greene v posledných piatich rokoch odohral v priemere 94 percent zápasov základnej časti. Chára má číslo o niečo nižšie, ale stále to bolo úctyhodného 90,2 percenta. 75 duelov predstavuje 91,5 % základnej časti. Vlani obaja vynechali len jeden zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies