Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Dvaja Slováci v akcii, Hurricanes stále bez prehry, Getzlaf vytvoril nový rekord

Carolina si v nedeľu udržala svoju neporaziteľnosť, Arizona opäť prehrala. Z výhry sa netešilo ani New Jersey, za ktoré si zahrali dvaja Slováci. Ryan Getzlaf vytvoril nový klubový rekord.

NJD - CBJ 3:4 SN

Voráček rozhodol v nájazdoch o výhre nad Devils, Slováci nebodovali

Zápas ako na hojdačke. Jakub Voráček premenil ako jediný svoj nájazd po tom, čo v normálnom hracom čase dvakrát prihrával, aby rozhodol o výhre Columbusu 4:3 nad New Jersey. Blue Jackets pritom dvakrát prehrávali – 0:1 a 2:3. Po góloch Olvera Bjorkstranda a Patrika Laineho sa dočasne ujali vedenia 2:1, Boone Jenner následne vynútil nadstavený čas. Joonasa Korpisala z 39 striel prekonali Andreas Johnsson, Dawson Mercer a Dougie Hamilton. P.K. Subban zaznamenal dve asistencie a Scott Wedgewood 23 zákrokov. Slováci nebodovali. Tomáš Tatar odohral 16 a pol minúty s jedným mínusovým bodom, strelou, blokom a bodyčekom. Marián Studenič sa prezentoval počas 12 a pol minúty troma strelami a bodyčekom. Ich tím prehral druhý zápas z troch, súper vyhral tretí zápas zo štyroch.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. D. Hamilton (NJD), 2. P. Subban (NJD), 3. J. Voráček (CBJ)

Článok pokračuje pod reklamou

CAR - ARI 2:1

Hurricanes zostávajú nezdolaní, Coyotes sú stále bez výhry

Martin Nečas najskôr vyrovnal stav a potom prihrával na rozhodujúci gól Bretta Pesceho v 58. minúte, aby si Carolina aj po ôsmich zápasoch udržala ako ôsmy tím histórie NHL neporaziteľnosť triumfom 2:1 nad Arizonou. Tá pre zmenu nevyhrala ani v deviatom zápase od štartu ročníka. Do vedenia ju poslal Christian Fischer. Frederik Andersen vo svojom 400. zápase kariéry kryl 22 striel a vylepšil si svoju bilanciu v drese Hurricanes na 7-0-0. Jeho náprotivok Karel Vejmelka mal viac roboty, keď čelil 39 strelám. V drese domácich bodoval aj Tony DeAngelo, ktorý v prvých ôsmich zápasoch v drese Whalers/Hurricanes získal už 9 bodov, čo najviac spomedzi obrancov v histórii organizácie. Andrej Svečnikov a Sebastian Aho prišli o svoje sedemzápasové bodové série.

Hviezdy duelu: 1. M. Nečas, 2. B. Pesce, 3. S. Jarvis (všetci CAR)

ANA - MTL 4:2

Ducks ukončili sériu prehier, Getzlaf vytvoril nový rekord

Montrealu stretnutia za zatvorenými dverami nepomohli a pripísal si ôsmu prehru z prvých desiatich zápasov sezóny, keď na ľade Anaheimu prehral 2:4. Kalifornský tím dvakrát prišiel o vedenie, no Troy Terry v 51. minúte definitívne rozhodol o ukončení šesťzápasovej série prehier. Nadviazal na góly Adama Henriqueho a Vinniho Lettieriho z prvej tretine a po ňom ešte pridal poistku do prázdnej brány Sam Carrick. Terry bodoval v ôsmom zápase po sebe. Ryan Getzlaf sa osamostatnil na čele historického bodovania Ducks pred Teemu Selännem vďaka asistencii (989 bodov) a Johna Gibsona z 18 striel prekonali Mike Hoffman a Jake Evans. Sam Montembeault zastavil 22 z 25 striel. „Pravdepodobne je to jedna z najťažších situácií, v ktorých som bol. Keď sa vrátime do Montrealu, budeme musieť nájsť cestu k výhre,“ poznamenal Evans. Duel nedohral pre trest za narazenie Travora Zegrasa útočník hostí Cedric Paquette.


Getzlaf vytvoril nový klubový rekord:

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf, 2. A. Henrique, 3. T. Terry (všetci ANA)

LAK - BUF 3:2

Kings otočili zápas proti Sabres

Los Angeles vyhralo prvýkrát v sezóne dva zápasy po sebe, keď zdolalo Buffalo 3:2. Nevyzeralo to pritom najlepšie, keď po góloch Rasmusa Asplunda a Victora Olofssona prehrával v 28. minúte o dva góly. Carl Grundstrom, ktorý hral za Viktora Arvidssona (cov. protokol), a Anže Kopitar stav vyrovnal predtým, ako v 54. minúte priklonil misky váh na stranu Kings Alex Iafallo. Kopitar pridal aj asistenciu, po dve si pripísali Tobias Bjornfot a Adrian Kempe. Jonathan Quick pomohol k výhre 22 zákrokmi, Dustin Tokarski ich predviedol 31. Sabres prišli o trojzápasovú bodovú sériu.


Hviezdy duelu: 1. A. Kopitar, 2. A. Iafallo, 3. A. Kempe (všetci LAK)

SEA - NYR 1:3

Šesťorkin doviedol Rangers k výhre nad Kraken

Igor Šesťorkin predviedol 31 zákrokov, aby doviedol Rangers k výhre 3:1 nad Seattlom. Chris Kreider otvoril skóre zápasu v prvej tretine a Adam Fox obnovil vedenie hostí v 53. minúte predtým, ako pridal poistku do prázdnej brány dvojbodový Barclay Goodrow. New York vyhral šiesty zápas z posledných siedmich. O jediný gól nováčika na mape NHL, ktorý siahal po treťom víťazstvo po sebe, sa postaral Jordan Eberle. Philipp Grubauer opustil duel s 15 zákrokmi. V druhej tretine čelil len dvom strelám.

Eberle skóroval bez pohľadu na bránu:

Hviezdy duelu: 1. I. Šesťorkin (NYR), 2. B. Goodrow (NYR), 3. J. Eberle (SEA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 16:26 0 0 0 -1 0 1 1
M. Studenič (NJD) 12:24 0 0 0 0 0 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies