Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Štyria generálni manažéri, ktorí sedia na horúcom kresle

V tejto sezóne sa na nedostatok zlých tímov sťažovať nemôžeme. Zlý tím so sebou vždy prináša aj otázniky nad bezpečnosťou trénerov či generálnych manažérov. A práve na tú druhú skupinu sa zameral Mike Stephens z The Hockey News.

Zámorský odborník vytypoval štyroch generálnych manažérov, ktorí sedia na horúcich kreslách a u ktorých je výpoveď najpravdepodobnejšia:

4. Chuck Fletcher, Philadelphia

Keď v roku 2018 prišiel do tejto pozícii, nádejou bolo, že sa postará o rýchly zvrat. K tomu však nedošlo. Flyers vynechali v dvoch z troch sezón pod jeho vedením play-off a pred touto sezónou sa prezentoval ťahmi, ktoré nevyvolali nadšenie, či už ide o akvizíciu Rasmusa Ristolainena či výmenu Shaynea Gostisbehereho. Flyers sú viac-menej teraz tam, kde boli, keď k ním Fletcher prišiel.

3. Doug Wilson, San Jose

Je pozoruhodné, ako málo kritiky sa vznieslo na jeho hlavu po neporiadku, ktorý v San Jose spôsobil. Nie je to tak dávno, čo boli Sharks tímom s majstrovskými ambíciami. Hoci nie sú na takom suteréne ligy ako vlani, no so zmluvami, ktoré Wilson popodpisoval (Erik Karlsson, Vlasic, Jones, Kane, Burns) nebude ľahké napraviť škody a dostať tím vyššie ako medzi ligový priemer.

2. Marc Bergevin, Montreal

Stephens sa pýta: Čo skutočne Bergevin dosiahol? Doviedol svoj tím v minulej sezóne do nepravdepodobného finále, no v lete prišiel o polovicu voľných hráčov, jedného mu ukradli cez offer sheet a teraz sleduje, ako tím padá na dno NHL. Podľa Stephensa je Bergevin kráľom priemernosti a nie je ochotný budovať tím cez draft a rozvoj vlastných hráčov. Doteraz nevybudoval tím, ktorý by patril medzi elitu, tak prečo by mu mali Canadiens veriť, že to ešte dokáže?

1. Jim Benning, Vancouver

Benning nesedí na horúcom kresle, on sedí rovno na plameňoch. Podľa Stephensa by mal byť považovaný za najhoršieho generálneho manažéra v súčasnej NHL. Argumentuje zmluvami Erikssona, Myersa, Suttera, Gudbransona, Sbisu, Beagleho či Dorsetta, ktoré označil len za vrchol ľadovca. A hoci sa mu v lete podarilo zbaviť Erikssona, Beagleho a Roussela, bolo to ziskom Ekmana-Larssona, ktorý rapídne upadá a zmluva mu platí až do roku 2027. Teraz to vyzerá tak, že by sa najlepšie roky Eliasa Peterssona a Quinna Hughesa mohli premrhať. Tím patrí medzi najhoršie v Západnej konferencii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies