Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatar chce viac gólov. Tampa bude tvrdým orieškom pre neho i Devils

Jozef Struhár  
20.11.2021

Tomáš Tatar čakal v tejto sezóne na svoj prvý gól najdlhšie v kariére. Dočkal sa ho v 12. zápase, no odvtedy odohral ďalšie tri, ktorých zaznamenal len asistenciu. Slovenský útočník si však šance vytvára. Dúfa, že ich začne aj premieňať.

Tridsaťročný Dubničan má po 15 zápasoch sezóny na konte gól a päť asistencií. S tým nie je spokojný a opäť hokejku drží s väčším kŕčom, keď mu to tam nepadlo ani v poslednom zápase, v ktorom na bránu vyslal až šesť striel. Vieru však nestráca.

„Bolo by určite pekné byť častejšie v listine strelcov a dúfajme, že to zlomím. Myslím si, že záleží na tom, aby ste sa upokojili a nepremýšľali o tom,“ povedal Tatar.

„Je samozrejmé, že tím prichádza na prvom mieste. Chcete mať víťaznú mentalitu a vyhrávať zápasy, až potom vyniknete aj ako jednotlivec.“

Článok pokračuje pod reklamou

New Jersey sa od minulého víkendu vyhrávať nedarí. Momentálne Devils ťahajú trojzápasovú sériu prehier a v sobotu ich čaká Tampa. Obhajca titulu bude hrať na domácom ľade a bude to vskutku tvrdý oriešok.

„Majú tím, ktorý je spolu už dlho. Zažili toho spolu veľa. V predošlých play-off zažili náročné obdobia, ktoré ich utužili. Majú dobrých lídrov, veľa skúsených hráčov. Preto sú takí úspešní,“ skonštatoval Tatar.

Tomu sa proti Lightning strelecky nedarí. V doterajších 29 zápasoch jej strelil len dva góly. Menej gólov strelil len Dallasu (1), ktorému však čelil len v 14 dueloch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies