Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Colorado opäť vyhralo aj napriek hetriku Senátora, série Terryho a Jarryho skončili

V šiestich pondelkových zápasoch NHL sme Slováka nevideli. Videli sme však opäť v akcii Ottawu, ktorá potrápila Colorado. To si však predĺžilo víťaznú sériu. O bodovú sériu prišiel Troy Terry.


BUF - CBJ 4:7

Roslovic pomohol Columbusu zdolať Sabres

Jack Roslovic strelil svoje prvé dva góly v sezóne a pridal asistenciu, Max Domi zaznamenal gól a dve asistencie, aby pomohli Columbusu k výhre 7:4 nad Buffalom, ktoré prehralo tretí zápas po sebe. Vladislav Gavrikov strelil dva góly, po jednom pridali aj Oliver Bjorkstrand a Sean Kuraly. Joonas Korpisalo pomohol k tretej výhre z posledných štyroch zápasov s 29 zákrokmi. Bol to jeho prvý štart od 12. novembra. Dvakrát ho prekonal Tage Thompson, raz Zemgus Girgensons 0,3 sekundy pred koncom prvej tretiny a Dylan Cozens. Dustin Tokarski inkasoval štyri góly z 12 striel a v úvode druhej tretiny ho nahradil Aaron Dell. Ten následne kryl 14 z 15 striel. Gavrikov a Kuraly strelili v tretej tretine góly do prázdnej brány.

Girgensons skóroval 0,3 sekundy pred koncom tretiny:

Hviezdy duelu: 1. J. Roslovic (CBJ), 2. M. Domi (CBJ), 3. T. Thompson (BUF)

Článok pokračuje pod reklamou

STL - VGK 5:2

Faulk strelil jubilejný gól pri výhre nad Vegas

Vegas viedlo v siedmej minúte po góloch Chandlera Stephensona a Reillyho Smitha 2:0, no potom už Jordan Binnington zatiahol roletu a s 32 zákrokmi doviedol St. Louis k výhre 5:2. K otočeniu stavu pritom došlo už v prvej dvadsaťminútovke, keď sa v rozmedzí 2 minút a 15 sekúnd presadili Ryan O’Reilly, Tyler Bozak a Justin Faulk (100. gól v kariére). Brandon Saad a Niko Mikkola neskôr pridali po góle. Robin Lehner ich inkasoval päť z 31 striel.

Faulk strelil 100. gól z úniku:

Hviezdy duelu: 1. J. Faulk, 2. J. Binnington, 3. R. O'Reilly (všetci STL)

NSH - ANA 3:2

Terry prišiel o sériu, Ducks neuspeli v Nashville

Bodová séria Troya Terryho skončila po 16 zápasoch. „Nie je to niečo, o čom by som rozmýšľal, keď som na ľade. V nejakom bode to skončiť muselo,“ poznamenal. V pondelok nebodoval ani jeho tím. Hoci Rickard Rakell, ktorý sa vrátil do akcie po 10 vynechaných zápasoch, a Jamie Drysdale odpovedali na góly Ryana Johansena a Mikaela Granlunda, na gól Jakova Trenina už neodpovedal nikto. Nashville tak zdolal Anaheim 3:2, aby zabránil svojej tretej prehre v sérii. S 29 zákrokmi k tomu pomohol Juuse Saros, kým jeho náprotivok, John Gibson, zastavil 32 striel. Ducks prehrali druhý zápas po sebe po osemzápasovej víťaznej sérii. Duel nedohral Adam Henrique.

Trenin vybojoval puk a potom i gól:

Hviezdy duelu: 1. R. Johansen, 2. Y. Trenin, 3. M. Granlund (všetci NSH)

WPG - PIT 1:3

Jarry doviedol Penguins k ďalšej výhre. O sériu však prišiel

Tristan Jarry predviedol 30 zákrokov, aby doviedol Pittsburgh k výhre 3:1 nad Winnipegom. Jason Zucker vyrovnal v druhej tretine stav na 1:1 a Danton Heinen strelil v tretej tretine víťazný gól. Poistku do prázdnej brány pridal Jake Guentzel a asistenciu pri tom góle zaznamenal aj Jarry. Dobrý výkon v bráne podal aj Connor Hellebuyck, ktorý kryl 33 z 35 striel. Dominic Tominato otvoril v prvej tretine skóre zápasu, no Jets tretiu prehru v sérii neodvrátili. Naopak, Pittsburgh posledné tri zápasy po sebe vyhral. Toninato bol prvým hráčom, ktorý strelil gól „Tučniakom“ i Jarrymu po 161 minútach a 33 sekundách.

Hviezdy duelu: 1. T. Jarry (PIT), 2. C. Hellebuyck (WPG), 3. D. Heinen (PIT)

COL - OTT 7:5

Sanfordov hetrik Ottawe na výhru nestačil

Ottawa sa po pauze spôsobenej nákazou vrátila do akcie a dokázala trikrát dohnať stratu, aby na tretíkrát dokonca otočila stav. V tretej tretine viedla 4:3 aj 5:4, no nakoniec Mikko Rantanen s Alexom Newhookom otočili stav v prospech Colorada, ktoré nakoniec natiahlo svoju víťaznú sériu na päť zápasov triumfom 7:5. Cale Makar strelil dva góly, Andre Burakovsky nazbieral tri asistencie. Do čierneho sa trafili aj Valerij Ničuškin a Devon Toews, do prázdnej brány Nazem Kadri. Darcy Kuemper inkasoval päť gólov z 20 striel a v druhej tretine ho pre opravu korčule nakrátko v bráne vystriedal Jonas Johansson, ktorý čelil jedinej strele. Hetrik v drese hostí dosiahol Zach Sanford, z gólov sa tešili aj Artem Zub a Josh Norris. Filip Gustavsson opustil duel s 33 zákrokmi, Josh Brown so zranením hornej časti tela. Senators prehrali ôsmy zápas z posledných deviatich. Domáci kapitán Gabriel Landeskog odohral svoj 700. zápas v NHL a Makar sa stal prvým obrancom histórie tímu, ktorý strelil viac gólov v dvoch zápasoch po sebe.


Hviezdy duelu: 1. C. Makar (COL), 2. Z. Sanford (OTT), 3. N. Kadri (COL)

SJS - CAR 2:1 PP

Barabanov rozhodol o výhre nad Hurricanes

Alexander Barabanov skóroval v druhej minúte predĺženia, aby San Jose zdolalo Carolinu 2:1 a zabránilo tretej prehre v sérii. Kevin Labanc vyrovnal v tretej tretine stav na 1:1 a James Reimer kryl 22 striel svojho bývalého tímu. Ako jediný ho prekonal Tony DeAngelo, ktorý otvoril stav zápasu v druhej dvadsaťminútovke. Antti Raanta urobil 25 zákrokov a Hurricanes prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu. Pondelkový duel bol jubilejný 800. v NHL pre Erika Karlssona.

Hviezdy duelu: 1. J. Reimer (SJS), 2. A. Barabanov (SJS), 3. A. Raanta (CAR)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies