Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kombinácia zápasu hviezd vo Vegas a olympiády vzbudzuje obavy

Počas olympijských rokov, keď sa prestížneho turnaja zúčastňovali aj hráči NHL, bývalo zvykom, že sa vynechával exhibičný zápas hviezd. V tomto ročníku tomu tak nebude a to ešte k tomu vládne pandémia. Je to dôvod na obavy?

V NHL sa šírenie koronavírusu nezastavilo a už spôsobuje väčšie problémy u druhého tímu na ligovej mape. Preto by súťaž a jej hráčska asociácia (NHLPA) mohli dbať na to, aby sa cez víkend hviezd v Las Vegas dodržiavať prísnejšie protokoly.

„Momentálne NHLPA, ktorá má obavy, tlačí na striktnejšie protokoly pre hráčov, ktorí budú na zápase hviezd v Las Vegas. Mnoho z nich, samozrejme, bude hrať aj na olympiáde. V skutočnosti, každý z nich pôjde chartrovým letom priamo z Las Vegas do Pekingu,“ povedal Pierre LeBrun z TSN.

„Nočnou morou, ktorú majú Hockey Canada, USA Hockey a všetky národné zväzy zapojené do olympiády je, že lietadlo pristane v Pekingu a možno z niečoho, čo by sa stalo vo Vegas, by vznikla nákaza. Preto budú cez víkend hviezd prísnejšie protokoly, čo znamená, že pre hráčov nebude Vegas skutočným Vegas.“

Článok pokračuje pod reklamou

Tieto obavy však vynárajú ešte jednu otázku.

„Prečo je víkend hviezd v olympijskom roku? Nestalo sa to od roku 2002, kedy bola olympiáda v Salt Lake City a zápas hviezd v Los Angeles. Potom už liga nemávala zápas hviezd v rovnakom roku, ako bola olympiáda, ktorej sa zúčastnila,“ poznamenal LeBrun, ktorý ponúkol aj odpoveď.

„Je jednoduchá. Je to niečo, čím liga chcela uspokojiť ESPN, jej nového televízneho partnera v Spojených štátoch, ktorý víkend hviezd chcel, a je to aj biznis vo všeobecnosti. Liga sa snaží prejsť si cez pandémiu a vrátiť k normálu, takže bolo pre ňu dôležité mať zápas hviezd. Momentálne to však vzbudzuje mnoho obáv, keďže pred Pekingom bude Vegas.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies