Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Halák čelil 42 strelám Bruins, Tatar a Fehérváry sa tešili z výhier

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo šesť zápasov. Zahrali si v nich traja Slováci.

BOS - VAN 3:2

Halák urobil 39 zákrokov pri nevíťaznom návrate do Bostonu

Jaroslav Halák sa po prvýkrát vrátil do Bostonu a jeho bývalí spoluhráči ho zasypali 42 strelami. Hoci jeho Vancouver dvakrát viedol, nakoniec dva fauly z tretej tretiny pomohli Bruins k výhre 3:2. Brad Marchand najskôr v presilovke stav vyrovnal a následne prihrával na víťazný gól Davida Pastrňáka. Skóroval aj Anton Blidh, ktorý duel nedohral pre zranenie hornej časti tela, a dve asistencie si pripísal Patrice Bergeron. K piatej výhre z posledných siedmich duelov pomohol aj Linus Ullmark s 36 zákrokmi. Tanner Pearson a Conor Garland strelili góly Canucks, ktorí prehrali štvrtý zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich. „Toto je ťažká prehra. Bol to náročný, bojovný zápas. Ich hráči nakoniec našli cestu k výhre. Veľmi chceme vyhrávať a na konci zápasu ste mohli cítiť sklamanie,“ povedal tréner Travis Green.

Hviezdy duelu: 1. B. Marchand, 2. D. Pastrňák, 3. P. Bergeron (všetci BOS)

CAR - WSH 2:4

Orlov rozhodol o výhre nad Hurricanes, Ovečkin opäť skóroval

Dmitrij Orlov strelil víťazný gól v 58. minúte a pridal asistenciu, aby pomohol Washingtonu k výhre 4:2 nad Carolinou, ktorá bola pre tím z hlavného mesta treťou v sérii. Alexander Ovečkin strelil svoj 128 otvárací gól v kariére, ktorým prekonal zápis Gordieho Howea na treťom mieste historického poradia. Na druhého Bretta Hulla stráca tri takéto góly. O 59 sekúnd neskôr zvýšil Aliaksei Protas na 2:0 svojím prvým gólom v NHL. John Carlson pridal poistku do prázdnej brány a zaznamenal aj dve asistencie. Iľja Samsonov urobil 30 zákrokov. V tretej tretine ho prekonali Jesperi Kotkaniemi a Nino Niederreiter, ktorý ešte ťažil z vylúčenia Martina Fehérváryho. Frederik Andersen kryl 21 striel z 24. Fehérváry odohral 19 minút a 24 sekúnd a okrem menšieho trestu za hákovanie si pripísal aj dva bodyčeky a dva bloky.

Článok pokračuje pod reklamou

Orlov rozhodol po peknej kombinácii:

Hviezdy duelu: 1. D. Orlov (WSH), 2. J. Kotkaniemi (CAR), 3. I. Samsonov (WSH)

NJD - PHI 5:2

Johnson pomohol štyrmi bodmi k výhre nad Flyers

Andreas Johnson strelil dva góly a pridal dve asistencie a Jesper Bratt definitívne priklonil misku váh na stranu New Jersey, ktoré zdolalo Philadelphiu 5:2. Bratt pridal aj dve asistencie. Dougie Hamilton a Nathan Bastian strelili zvyšné góly tímu, ktorý odvrátil hrozbu tretej prehry v sérii. Mackenzie Blackwood čelil 25 strelám, z ktorých ho prekonali dvojbodový Scott Laughton v oslabení a Joel Farabee. Martin Jones inkasoval štyri góly z 34 striel, pretože druhý gól Johnsona padol do prázdnej brány. Flyers prehrali už šiesty zápas po sebe. Zahral si v ňom aj slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý prišiel o trojzápasovú bodovú sériu. Odohral 13 minút s troma strelami a jedným bodyčekom.

Hviezdy duelu: 1. A. Johnsson, 2. J. Bratt, 3. D. Hamilton (všetci NJD)

CHI - SJS 0:2

Reimer, Meier doviedli Sharks k výhre nad Blackhawks

James Reimer zneškodnil 29 striel, aby so svojím 25. čistým kontom kariéry doviedol San Jose k výhre 2:0 na ľade Chicaga. Timo Meier strelil oba góly, aby pomohol tímu k tretej výhre z posledných štyroch zápasov a už v 16. zápase sezóny dosiahol na 20-bodovú métu. Rýchlejšie ju v histórii klubu dosiahli len Joe Thornton (13) a Patrick Marleau (15). Pri oboch góloch asistoval Logan Couture. Marc-Andre Fleury inkasoval jeden gól z 21 striel, v závere Blackhawks nepomohlo na vyrovnanie jeho odvolanie a prehrali tretí zápas z posledných piatich. Alex DeBrincat prišiel o osemzápasovú bodovú sériu.

Couture efektne posunul puk Meierovi:

Hviezdy duelu: 1. J. Reimer (SJS), 2. M. Fleury (CHI), 3. T. Meier (SJS)

MIN - TBL 4:2

Hartman rozhodol o výhre nad Lightning

Minnesota dvakrát prišla o vedenie, no Ryan Hartman ju v strede tretej tretiny poslal do definitívneho vedenia, ktoré ešte poistil Marcus Foligno gólom do prázdnej brány. Wild zdolali Tampu Bay 4:2, aby vyhrali tretí zápas po sebe. Nick Bjugstad a Victor Rask tiež skórovali, Cam Talbot zaznamenal asistenciu a zastavil 28 striel. Prekonali ho Corey Perry a Alex Killorn. Andrej Vasilevskij kryl 33 z 36 striel a Lightning prišli o trojzápasovú víťaznú šnúru. Duel nedohral Mathieu Joseph. Wild zdolali Tampu doma v deviatom zápase po sebe od novembra 2011.

Hartman skóroval z otočky:

Hviezdy duelu: 1. R. Hartman, 2. C. Talbot, 3. N. Bjugstad (všetci MIN)

ANA - TOR 1:5

Maple Leafs si v Anaheime vyrovnali klubový rekord

Toronto si vyrovnalo klubový rekord so siedmou výhrou na ľade súpera po sebe, keď aj vďaka 39 zákrokom Jacka Campbella zdolalo Anaheim 5:1. Auston Matthews, Michael Bunting, Alexander Kerfoot a Wayne Simmonds sa trafili do čierneho, William Nylander do prázdnej brány. Jason Spezza odohral svoj 1200. zápas v NHL. Jediný gól Ducks strelil Hampus Lindholm, kým John Gibson inkasoval štyri góly z 30 striel. Kým Maple Leafs vyhrali štvrtý zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich, kalifornský tím prehral štvrtý zápas z piatich.

Hviezdy duelu: 1. M. Bunting (TOR), 2. H. Lindholm (ANA), 3. J. Campbell (TOR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (VAN) 39/42 (92,9%) - - - - - - -
T. Tatar (NJD) 13:08 0 0 0 0 0 3 1
M. Fehérváry (WSH) 19:24 0 0 0 0 2 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies