Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Severania sú favoritmi na Vezinovu trofej

Panel 17 odborníkov oficiálnej ligovej stránky sa po štvrtine sezóny pozrel aj na brankárov. Ktorých pasuje za favoritov na Vezinovu trofej?

Jacob Markström v tejto sezóne pozdvihol svoje výkony na novú úroveň a všimli si toho aj hlasujúci experti. Brankár Calgary by si výročné ocenenia zaslúžil podľa deviatich z nich, pričom získal aj najviac bodov – 77.

Markström mal v prvých 17 štartoch sezóny bilanciu 9-4-4 a vedie ligu s piatimi čistými kontami. Kryl pritom 93,8 % striel a inkasoval 1,75 gólu na zápas, s čím sa zaradil na druhé miesto za Jacka Capbella z Toronta.

Švédovi na chrbát dýcha Dán Frederik Andersen, ktorému sa v Caroline darí. V hlasovaní získal 61 bodov a štyria odborníci ho zaradili na prvé miesto svojho hlasovacieho lístka. Tri hlasy na prvé miesto dostal Campbell, ktorý skončil v hlasovaní tretí s 39 bodmi.

Výsledky hlasovania: Jacob Markstrom, Flames, 77 bodov; Frederik Andersen, Hurricanes, 61 bodov; Jack Campbell, Maple Leafs, 39 bodov; John Gibson, Ducks, 31 bodov; Igor Šesťorkin, Rangers, 15 bodov; Andrej Vasilevskij, Lightning, 14 bodov; Sergej Bobrovskij, Panthers, 13 bodov; Jonathan Quick, Kings, 2 body; Carter Hart, Flyers, 2 body; Tristan Jarry, Penguins, 1 bod.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies