Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Scheifele ukončil suchoty veľkolepo: Hetrikom + video

Hviezdny útočník Winnipegu Mark Scheifele sa v ostatnom čase trápil. Snažil sa, ale gól streliť nedokázal. V piatok sa však streleckú smolu prelomil.

Scheifele pomohol Jets k triumfu 8:4 nad New Jersey s troma gólmi a asistenciou. Zápas to bol ako na hojdačke. Kanadský tím najskôr viedol 3:0, potom prehrával 3:4.

„Máme za nami ťažké hokejové obdobie, no keď budete stále dokola robiť tie správne veci, jednoduché veci, tak sa stanú dobré veci. Myslím si, že dnešok je toho príkladom,“ povedal Scheifele po prvom viacgólovom zápase sezóny.

Scheifele si najskôr v druhej minúte zápasu ukončiť sedemzápasové gólové suchoty, aby otvoril skóre v skutku efektným zakončením. Druhý gól dosiahol len šesť sekúnd pred koncom druhej tretiny, keď počas presilovky zvyšoval vedenie na 6:4. Štvrtý hetrik v kariére sa stal realitou v strede tretej tretiny, keď strelil siedmy gól svojho tímu.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťosemročný rodák z ontárijského Kitcheneru, ktorý strelil svoje prvé góly od 16. novembra, nazbieral v tejto sezóne 12 bodov v 17 stretnutiach. Presných zásahov má na konte zatiaľ päť.

Scheifele doteraz v klubovej histórii zdieľal v počte hetrikov štvrté miesto so slovenskou legendou Mariánom Hossom. Teraz je na tom rovnako ako Nikolaj Ehlers. Osem hetrikov strelil Patrik Laine a klubový rekord drží Iľja Kovaľčuk s 11 hetrikmi.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies