Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Fehérváry zažil toto prvýkrát, Coyotes si ukončili sériu prehier

V piatok sa v NHL odohralo šesť zápasov, v ktorých sa nakoniec predstavil len jeden Slovák. Mal dôvod na radosť.


WPG - WSH 2:5

Capitals zdolali Jets, ktorí hrali prvý zápas bez Mauricea

Washington síce prišiel o trojgólové vedenie, ktoré v druhej tretine vybudovali Brett Leason a Daniel Sprong, no nakoniec zdolal Winnipeg hrajúci prvý zápas po rezignácii trénera Paula Mauricea 5:2. Víťazný gól strelil v strede tretej tretiny Conor Sheary, po ktorom pridali góly do prázdnej brány Michael Sgarbossa a Alex Ovečkin. Ten bodoval v siedmom zápase po sebe. Vítek Vaněček mal čo robiť, ale zo 42 striel ho prekonali len Brenden Dillon a v presilovke Josh Morrissey. Obom nahrával Nikolaj Ehlers. Connor Hellebuyck zastavil 34 striel, vrátane jednej z hokejky Martina Fehérváryho. Slovenský obranca odohral takmer 21 minút a pripísal si plusový bod. Prezentoval sa aj blokom, dvoma bodyčekmi a menším trestom za držanie. Po prvýkrát v sezóne odohral dva zápasy po sebe s hracím časom nad 20 minút, v treťom zápase po sebe si pripísal „plusku“ a v ôsmom zápase po sebe ohrozil bránu strelou. Capitals bodovali v treťom zápase po sebe, Jets tretí zápas po sebe prehrali a v zápase prišli o Davida Gustafssona a Jevgenija Svečnikova. Peter Laviolette vyhral svoj 691. zápas v kariére, čím na 10. mieste historického poradia NHL vyrovnal zápis Dicka Irvina.

Hviezdy duelu: 1. V. Vaněček (WSH), 2. N. Ehlers (WPG), 3. C. Sheary (WSH)

NYR - VGK 2:3 SN

Vegas zdolalo Rangers po nájazdoch a vyhralo štvrtý duel po sebe

Jonathan Marchessault uspel ako jediný v nájazdoch, aby rozhodol o výhre Vegas 3:2 nad Rangers. K natiahnutiu víťaznej série výhier na štyri zápasy pomohli aj góly dvojbodového Bretta Howdena a Dylana Coghlana, ako aj 27 zákrokov Laurenta Brossoita. Toho prekonali len Mika Zibanejad a Chris Kreider. Obaja pridali aj po asistencii. Alexandar Georgiev urobil 28 zákrokov a New York prehral tretí zápas z posledných štyroch. Howden odohral svoj prvý zápas proti bývalému tímu od výmeny. Alex Pietrangelo prišiel o päťzápasovú bodovú sériu.

Článok pokračuje pod reklamou

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad (NYR), 2. B. Howden (VGK), 3. L. Brossoit (VGK)

PIT - BUF 3:2 PP

Penguins odolali Sabres a vyhrali šiesty zápas v sérii

Pittsburgh stratil dvojgólové vedenie, ale o víťaznú sériu neprišiel. Jeff Carter skóroval v tretej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre 3:2 nad Buffalom, ktorá bola pre pennsylvánsky tím už šiestou v sérii. Evan Rodrigues a Brock McGinn sa tiež tešili z gólov, Kris Letang dvakrát asistoval. Druhú asistenciu zaznamenal v predĺžení, čo sa mu podarilo po 21-krát v kariére. Viac asistencií z nadstavených časov majú v histórii NHL z obrancov len Duncan Keith a Nicklas Lidström – 22. Tristan Jarry čelil 21 strelám, z ktorých ho prekonali Zemgus Girgensons a Rasmus Dahlin. Viac práce v bráne mal Malcolm Subban, ktorý kryl až 45 striel. Sabres bodovali v štvrtom zápase po sebe.

Skvelý zákrok Malcolma Subbana:

Hviezdy duelu: 1. J. Carter (PIT), 2. E. Rodrigues (PIT), 3. C. Fitzgerald (BUF)

STL - DAL 4:1

Tarasenko pomohol Blues natiahnuť Dallasu sériu prehier

Vladimir Tarasenko strelil dva góly, vrátane víťazného, a Charlie Lindgren zneškodnil 26 striel, aby St. Louis zdolalo Dallas 4:1 a natiahlo si bodovú sériu na sedem zápasov. Lingren si vylepšil bilanciu od debutu v drese Blues na 5-0-0, čím prekonal rekord Ryana Millera z roku 2014. K piatej výhre z posledných šiestich duelov pomohol dvoma prihrávkami aj Pavel Bučnevič, do čierneho sa trafil Logan Brown a do prázdnej brány dvojbodový Ivan Barbašov. Stars, ktorí hrali prvý z dvoch zápasov za dva dni bez Andreja Sekeru, prehrali piaty zápas v sérii. O čestný úspech sa postaral Jason Robertson, Braden Holtby urobil 30 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. C. Lindgren, 2. V. Tarasenko, 3. P. Bučnevič (všetci STL)

CHI - NSH 2:3 PP

Oslabení Predators si natiahli víťaznú sériu tesnou výhrou nad Chicagom

Citeľne oslabený Nashville, ktorému chýbal hlavný tréner a ôsmy hráči, dvakrát prišiel o vedenie, no do tretice to už nebolo možné. Tanner Jeannnot v prvej minúte nadstaveného času rozhodol o výhre 3:2 nad Chicagom, ktoré po siedmy raz po sebe zaknihovalo po výhre prehru. Predators si zase natiahli sériu výhier na sedem zápasov aj vďaka presilovkovým gólom Thomasa Novaka, pre ktorého to bol prvý gól v NHL, a Coltona Sissonsa. Na ne reagovali Kirby Dach a Jonathan Toews. Juuse Saros inak kryl 19 striel. Marc-Andre Fleury mal viac práce, keď čelil 31 strelám. Nashville zažil vo svojej histórii len dve dlhšie víťazné série. Rekordná trvala desať zápasov.


Rozhodujúci gól zápasu:

Hviezdy duelu: 1. T. Jeannot (NSH), 2. C. Sissons (NSH), 3. J. Toews (CHI)

ANA - ARI 5:6 PP

Coyotes si ukončili sériu prehier na ľade Ducks

Clayton Keller strelil svoj druhý gól zápasu v predĺžení, aby rozhodol o ukončení šesťzápasovej série prehier Arizony, ktorá zdolala v divokom zápase Anaheim 6:5. Travis Boyd poslal Coyotes do vedenie, Chsitian Fischer a Keller následne museli zmazať stratu. Trápiaci sa tím prehrával ešte raz, no o zvrat sa postarali Andrew Ladd a Phil Kessel. Ani to vedenie však nevydržalo. Boyd pridal aj dve asistencie, Keller a Kessel jednu. Scott Wedgewood pomohol k výhre 32 zákrokmi, John Gibson urobil 21 zákrokov. Dva góly a asistenciu si z duelu odniesol Hampus Lindholm, ktorý sa s 57 gólmi osamostatnil na treťom mieste historického rebríčka obrancov Ducks pred Francoisom Beacheminom (56 gólov). Z gólov sa tešili aj Kevin Shattenkirk, Derek Grant a Trevor Zegras.

Keller skóroval aj z úniku:

Hviezdy duelu: 1. C. Keller (ARI), 2. H. Lindholm (ANA), 3. T. Boyd (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 20:51 0 0 0 +1 2 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies