Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar so Studeničom si zahrali v prvých dvoch útokoch, Devils opäť prehrali

V sobotu sa po vlne odkladania zápasov nakoniec odohralo v NHL len skromných päť zápasov. V akcii boli aj dvaja Slováci.


DET - NJD 5:2

Larkin doviedol Red Wings k výhre nad trápiacim sa New Jersey

Dylan Larkin strelil tri góly a pridal asistenciu, aby doviedol oslabený Detroit vedený trénerom z AHL Benom Simonom k výhre 5:2 nad trápiacim sa New Jersey, ktoré prehralo už piaty zápas po sebe a deviaty z posledných 10. Tyler Bertuzzi strelil zvyšné dva góly, Thomas Greiss predviedol 31 zákrokov. Prekonali ho Michael McLeod a Dawson Mercer. Akira Schmid inkasoval päť gólov z 30 striel. V akcii boli aj obaja slovenskí útočníci. Tomáš Tatar odohral proti svojmu prvému tímu v NHL 16 a štvrť minúty s jednou strelou na bránu a dvoma blokmi. Pripísal si aj mínusový bod. Marián Studenič ohrozil bránu jednou strelou, pričom odohral takmer 16 minút. Tatar hral v prvom útoku s Hughesom a Zachom, Studenič v druhom s Mercerom a Johnssonom. Ich tím hral so 17 korčuliarmi, keďže krátko pred zápasom prišiel o Jespera Bratta.


Hviezdy duelu: 1. D. Larkin, 2. T. Bertuzzi, 3. M. Seider (všetci DET)

PHI - OTT 4:3 PP

Sanheim rozhodol o výhre nad Senators

Travis Sanheim skóroval v druhej minúte predĺženia, aby Philadelphia zdolala Ottawu 4:3 a pripísala si štvrtú výhru z piatich zápasov, v ktorých zakaždým aspoň bodovala. Claude Giroux a Oskar Lindblom vybudovali v prvej tretine dvojgólové vedenie, o ktoré Flyers prišli. Nakoniec musel nadstavený čas vynútiť Joel Farabee, ktorý sa vrátil do akcie po sedemzápasovej absencii. Martin Jones čelil 31 strelám, z ktorých ho prekonali Tim Stützle, Alex Formenton a Artem Zub. Anton Forsberg urobil 34 zákrokov a Senators prehrali druhý zápas po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. T. Sanheim (PHI), 2. O. Lindblom (PHI), 3. A. Formenton (OTT)

CAR - LAK 5:1

Jesper a Jesperi pomohli Hurricanes k výhre nad Kings

Jesper Fast a Jesperi Kotkaniemi zaznamenali po góle a asistencii, Frederik Andersen urobil 32 zákrokov a Carolina zdolala Los Angeles 5:1, aby vyhrala druhý zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich. Jack Drury skóroval aj vo svojom druhom zápase v NHL, na streleckej listine skončili aj Brett Pesce a Teuvo Teräväinen. O jediný gól Kings sa postaral Blake Lizotte. Jonathan Quick opustil duel s 28 zásahmi. Kalifornský tím prehral s Hurricanes piaty zápas po sebe. Jeho posledná výhra vo vzájomných zápasoch prišla ešte v roku 2018.

Nečasov tvrdý kontakt s Durzim:

Hviezdy duelu: 1. J. Fast, 2. J. Kotkaniemi, 3. B. Skjei (všetci CAR)

DAL - CHI 4:3 PP

Stars si ukončili päťzápasovú sériu prehier

Dallas nastúpil opäť bez Andreja Sekeru a podarilo sa mu ukončiť päťzápasovú sériu prehier, keď John Klingberg v presilovke v nadstavenom čase rozhodol o výhre 4:3 nad Chicagom. Bol to jeho prvý gól v sezóne. Tridsaťsedemročný Joe Pavelski strelil dva presilovkové góly a pridal dve asistencie, aby bol najstarším hráčom so štyrmi bodmi v zápase od 31. marca 2014, keď mal Jaromír Jágr 42 rokov. Jason Robertson tiež skóroval a Jake Oettinger urobil 20 zákrokov. Pavelski oba góly strelil počas vylúčenia Bretta Connollyho, ktorého bodyček poslal na nosidlá Tannera Kera. Alex DeBrincat, Dylan Strome a Dominik Kubalík strelili góly Blackhawks, ktorí bodovali v treťom zápase v sérii, ale prehrali druhý po sebe. Kevin Lankinen ho opustil s 35 zákrokmi.


Hviezdy duelu: 1. J. Pavelski (DAL), 2. J. Klingberg (DAL), 3. B. Hagel (CHI)SEA - EDM 3:5

Foegele dvojgólový pri výhre nad Kraken

Edmonton ešte v prvej tretine zmazal dvojgólovú stratu, aby nakoniec aj vďaka dvom gólom Warrena Foegeleho zdolal Seattle 5:3 a pripísal si druhú výhru po sebe po šesťzápasovej sérii prehier. Evan Bouchard a Colton Sceviour sa trafili tiež do čierneho, Connor McDavid do prázdnej brány. Pripísal si aj asistenciu, Leon Draisaitl ich nazbieral tri. Stuarta Skinnera zo 17 striel prekonali Ryan Donato, Jared McCann a Carson Soucy. Chris Driedger kryl 36 zo 40 striel a Kraken prehrali piaty zápas z posledných šiestich. Donato skóroval v treťom zápase po sebe. Draisaitl dosiahol 58. trojbodový zápas v kariére. Od jeho debutu ich mali viac len McDavid (78), Sidney Crosby (59) a Patrick Kane (59).

Hviezdy duelu: 1. W. Foegele (EDM), 2. R. Donato (SEA), 3. J. Eberle (SEA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 16:17 0 0 0 -1 0 1 0
M. Studenič (NJD) 15:49 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies