Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Tatar po návrate: Radšej by som trpel na ľade, ako doma

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa v utorok večer vrátil do akcie po trojzápasovej absencii spôsobenej chorobou, pre ktorú musel byť v karanténe. A hoci ho počas nej tešili výsledky jeho tímu New Jersey Devils, dlhšie voľno si neužíval.

„Necítite sa dobre, keď sledujete zápasy z domu, sledujete svojich spoluhráčov a vy ste neužitočný. Hrali však skvelo, som na nich hrdý. Odohrali tri neuveriteľné zápasy ako jeden tím a bolo pre mňa zábavné vidieť to,“ priznal Tatar, ktorého príliš symptómy nezaťažovali.

„Trochu som bol chorý, ale potom sa mi stav zlepšil. Musíte len dodržovať protokol, aby ste sa z toho dostali. Posledných päť či šesť dní som sa cítil normálne.“

Pred utorkovým zápasom proti Bostonu nemal skúsený Dubničan príliš veľa možností, ako sa dostať do formy, najmä po stránke korčuľovania. Nehral od 19. decembra, čo na ľade aj pocítil. Napokon však bol schopný odohrať bezmála 15 minút.

Článok pokračuje pod reklamou

„Radšej by som trpel na ľade, ako doma, a cítil sa neužitočne. Snažíte sa cez to prebojovať. Tempo bolo dosť rýchle a ja som nemal príliš veľa príležitostí na korčuľovanie, ale som rád že už som späť, že som so spoluhráčmi a že môžem byť prínosom,“ povedal Tatar.

Slovenský reprezentant v zápase strelil svoj siedmy gól v sezóne, ale nakoniec k výhre nepomohol. Oslabení Devils prišli o trojzápasovú sériu výhier. Herne však nesklamali.

„Myslím si, že sme urobili veľa dobrých vecí. Bojovali sme. Ak to budeme robiť v každom zápase, môžeme zájsť ďaleko. Ak budeme opakovať tie správne veci, dobré výsledky budú prichádzať,“ dodal Tatar. rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies