Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Český útočník sa dostal medzi hviezdy týždňa

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi útočník Colorada Gabriel Landeskog, brankár Nashvillu Juuse Saros a útočník San Jose Tomáš Hertl.

1. HVIEZDA - GABRIEL LANDESKOG (COLORADO)

Kapitán Avalanche viedol ligu so siedmimi bodmi, ktoré zaznamenal v troch dueloch za štyri góly a tri asistencie. Svojmu tímu pomohol k bezchybnej bilancii a k posunu na tretie miesto v Centrálnej divízii. Najviac mu vyšiel duel proti Jets, v ktorom zaznamenal štvrtý hetrik kariéry, šiesty štvorbodový výkon a 40. víťazný gól kariéry.

2. HVIEZDA - JUUSE SAROS (NASHVILLE)

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťšesťročný Fín zastavil 125 zo 131 striel, ktorým minulý týždeň čelil. Dosiahol bilanciu 3-0-0 s 95,4% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,00 inkasovaného gólu na zápas. V prvých dvoch zápasoch urobil zakaždým viac ako 40 zákrokov.

3. HVIEZDA - TOMÁŠ HERTL (SAN JOSE)

Český útočník zaznamenal v troch stretnutiach šesť bodov za štyri góly a dve asistencie. Ligu viedol s dvoma víťaznými gólmi. Svojmu tímu pomohol k dvom výhram, pričom o druhú sa postaral troma gólmi po sebe, ktorými zavŕšil obrat z 0:2. Tretí gól strelil v predĺžení. Hetrik bol jeho piaty v kariére.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies