Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Mohol by Pánik v budúcej sezóne nahradiť Clutterbucka?

Cal Clutterbuck bol ukážkovým bojovníkom počas svojho pôsobenia na Long Islande. Kľúčovej súčasti štvrtej formácie však končí zmluva a hoci je obľúbencom fanúšikov, Islanders by s ním nemali zmluvu predĺžiť. Aspoň si to myslí Jack Kobil z Drive4Five.

Clutterbuck bol spoľahlivým členom tzv. Identity line, v ktorej ho dopĺňajú Casey Cizikas a Matt Martin. Ak by s ním tím predĺžil zmluvu, všetci traja by mali zmluvy, ktoré by končili vo veku 35 a viac rokov. Tím s najvyšším vekovým priemerom sa však potrebuje omladiť, aby sa lepšie prispôsobil modernej NHL.

Kobil poukázal na ofenzívne trápenie newyorského tímu a na to, že Clutterbuck v tomto smere nedokáže tímu pomôcť. Aj v organizácii pritom sú hráči s rovnakými defenzívnymi schopnosťami a lepšou ofenzívnou hrou, ktorí by ho mohli nahradiť.

A medzi nimi sú aj Austin Czarnik, Kiefer Bellows či slovenský útočník Richard Pánik.

Článok pokračuje pod reklamou

„Mladší, šikovnejší hráč ako Bellows by mohol byť skvelou možnosťou na nahradenie starnúceho útočníka. Hoci vo svojom vlastnom pásme nežiari, poskytuje omnoho viac ofenzívy ako Clutterbuck. A pokiaľ ide o Clutterbuckovu tvrdosť, Bellows sa stáva hráčom, proti ktorému sa nehrá ľahko,“ poznamenal Kobil.

„A ak by to nefungovalo, Islanders majú upísaného na ďalší rok Pánika, ktorý počas jeho krátkeho povolanie k Islanders v tejto sezóne zodvihol veľa obočí. Jeho fyzická hra a tvrdé napádanie by z neho urobili vo štvrtom útoku dobrú náhradu.“

„Toto nemá nič s tým, aký je Clutterbuck hráč či osoba. V skutočnosti je jedným z lepších hráčov Islanders v tejto sezóne. No, Islanders sa nemôžu dostať do pozície, v ktorej by mali troch útočníkov štvrtého útoku upísaných dlhodobo do konca ich 30-tych rokov. V lige, ktorá je každým rokom rýchlejšia, by mali Islanders vážnu nevýhodu. Pokiaľ teda Clutterbuck nepodpíše jednoročný lacný kontrakt, nie je tu dôvod, aby ho Islanders priviedli naspäť.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies