Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Chára najvyťažovanejším hráčom tímu, švajčiarsky útočník päťgólový!

V pondelok sa v NHL odohralo osem zápasov a v jednom si zahral aj Slovák. Zdeno Chára nebodoval, ale ako za starých čias bol v pozícii najvyťažovanejšieho hráča tímu.


NYI - PHI 4:1

Chára sa tešil z výhry nad trápiacou sa Philadelphiou

Jediný Slovák v akcii sa predstavil na Long Islande, kde domáci Islanders natiahli Philadelphii sériu prehier už na osem zápasov triumfom 4:1. Zdeno Chára nebodoval, ale osamostatnil sa na druhom mieste medzi obrancami s 1636 odohranými zápasmi v NHL pred Scottom Stevensom. Odohral 21 minút a 46 sekúnd, aby bol najvyťažovanejším hráčom tímu. Pripísal si plusový bod a zblokoval jednu strelu. Z jeho spoluhráčov sa do čierneho trafili Brock Nelson, Casey Cizikas a Anthony Beauvillier, do prázdnej brány Matt Martin. Iľja Sorokin pomohol k štvrtej výhre z posledných piatich zápasov 26 zákrokmi. Recept na neho našiel len Travis Konecny, ktorý strelil svoj 100. gól v kariére. Martin Jones inkasoval tri góly z 30 striel. Tímy sa znova stretnú už v utorok vo Philadelphii.

Konecnymu pomohlo k míľniku aj šťastie:

Hviezdy duelu: 1. I. Sorokin, 2. B. Nelson, 3. A. Beauvillier (všetci NYI)

Článok pokračuje pod reklamou

BUF - DET 2:3 PP

Larkin rozhodol o výhre nad Sabres

Dylan Larkin vynútil v 54. minúte predĺženie, v ktorom svojím druhým gólom v zápase rozhodol o výhre Detroitu 3:2 nad Buffalom. Red Wings v zápase prehrávali už 0:2 a k zvratu pomohol aj Vladislav Namestnikov, ktorý skóroval v oslabení. K druhej výhre po štvorzápasovej sérii prehier viedlo aj 26 zákrokov Alexa Nedeljkovica, ktorého prekonali Henri Jokiharju a dvojbodový Jeff Skinner. Aaron Dell urobil 32 zákrokov a Sabres prehrali ôsmy zápas z posledných deviatich.

Hviezdy duelu: 1. D. Larkin (DET), 2. J. Skinner (BUF), 3. V. Namestnikov (DET)

COL - MIN 4:3 SN

Rantanen rozhodol o výhre Colorada nad Wild

Mikko Rantanen uspel v nájazdoch ako jediný a v normálnom hracom čase zaznamenal gól a asistenciu, aby pomohol Coloradu k výhre 4:3 nad Minnesotou, ktorá bola treťou v sérii a ôsmou z posledných deviatich duelov, v ktorých tím z Denveru stratil len bod. Avalanche tiež vyhrali 14. domáci zápas po sebe ako štvrtý tím za posledných 35 rokov. Dlhšie série ťahali len Detroit (23) a Washington (15). Alex Newhook a dvojbodový Nathan MacKinnon strelili po góle, Darcy Kuemper kryl 12 striel z 13 predtým, ako ho po kolízii s Jordanom Greenwayom nahradil Pavel Francouz. Ten zastavil 25 z 27 striel. MacKinnon dosiahol svoj 500. bod v kariére ako siedmy hráč klubovej histórie a ako siedmy aktívny hráč ho dosiahol v menej ako 600 zápasoch - odohral ich 599. O góly Wild, ktorí prišli o trojzápasovú sériu výhier, sa postarali Kevin Fiala (100. gól v kariére) a dvakrát Kirill Kaprizov, ktorému na oba góly prihrával Mats Zuccarello. Kaapo Kahkonen urobil 35 zákrokov.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. P. Francouz (COL), 2. K. Kaprizov (MIN), 3. N. MacKinnon (COL)

SJS - LAK 6:2

Meier strelil päť gólov pri výhre nad Kings

Rudolfs Balcers strelil jeden gól, Timo Meier jeden, dva, tri, štyri... päť! San Jose vyhralo vďaka koncertu švajčiarskeho hokejistu kalifornské derby proti Los Angeles 6:2 a zabránilo tretej prehre v sérii. James Reimer mal pritom v bráne viac práce, keď čelil až 41 strelám. Z nich ho prekonali Anže Kopitar a Mikey Anderson. Jonathan Quick urobil 11 zákrokov. Meier ho ohrozil celkovo šesťkrát. Kings prišli o štvorzápasovú sériu výhier. Erik Karlsson zaznamenal svoju 500. asistenciu. Z aktívnych obrancov ju nikto nedosiahol skôr. Švéd hral svoj 820. zápas kariéry.


Hviezdy duelu: 1. T. Meier, 2. T. Hertl, 3. E. Karlsson (všetci SJS)

ARI - MTL 5:2

Súboj posledných vyhrali Coyotes

V Glendale sme videli stretnutie posledných. Víťazne z neho vzišli domáci, ktorí zdolali Montreal 5:2 a vyhli sa tretej prehre v sérii. Nick Schmaltz zaznamenal gól a dve asistencie, gól a asistenciu si pripísali Johan Larsson, Janis Moser, Nick Schmaltz, Clayton Keller a gól Travis Boyd. Karel Vejmelka čelil 26 strelám, z ktorých ho pokorili Rem Pitlick a Ryan Poehling. Jonathan Drouin pri oboch góloch asistoval. Cayden Primeau kryl 12 striel zo 16 a po druhej tretine ho nahradil Sam Montembeault. Ten kryl všetkých šesť striel. Keller totiž spečatil výhru strelou do prázdnej brány. Canadiens prehrali šiesty zápas po sebe a 13. z posledných 14. Napomohol im ani návrat Josha Andersona.

Hviezdy duelu: 1. N. Schmaltz, 2. J. Larsson, 3. J. Moser (všetci ARI)

SEA - CHI 3:2 SN

Kraken si ukončili dlhú sériu prehier

Ryan Donato a Joonas Donskoi uspeli v nájazdoch, Philipp Grubauer v nich nekapituloval a Seattle zdolal Chicago 3:2, aby si ukončil deväťzápasovú sériu prehier. Vince Dunn a Donato vyrovnávali v normálnom hracom čase dvakrát stav a Grubauer urobil 25 zákrokov. Marc-Andre Fleury ich urobil o 10 viac, ale na predĺženie štvorzápasovej víťaznej série Blackhawks to nestačilo. Napomohli ani vedenie po góloch dvojbodového Dominika Kubalíka a Brandona Hagela.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. M. Fleury (CHI), 2. P. Grubauer (SEA), 3. R. Donato (SEA)

STL - NSH 5:3

Blues si uctili Prongera triumfom, Barbašov a Schenn štvorbodoví

St. Louis vyradilo číslo Chrisa Prongera, no zápas proti Nashvillu mu nezačal najlepšie, keď v 16. minúte prehrávalo 0:2. Nakoniec však vyhralo 5:3 aj s prispením štvorbodových Ivana Barbašova a Braydena Schenna, ktorí zaznamenali po dva góly a dve asistencie. Ryan O’Reilly strelil zvyšný gól a tiež dvakrát asistoval. K štvrtej výhre z posledných piatich zápasov pomohol s 32 zákrokmi aj Ville Husso. Jeho krajan, Juuse Saros, urobil 24 zákrokov. Ryan Johansen, Filip Forsberg a Jakov Trenin strelili góly Predators, ktorí prehrali tretí zápas v sérii.


Hviezdy duelu: 1. B. Schenn, 2. I. Barbašov), 3. R. O'Reilly (všetci STL)

VGK - PIT 3:5

Penguins otočili zápas proti Golden Knights

Jason Zucker a Teddy Blueger skórovali v rozmedzí 49 sekúnd, prvý menovaný pridal ešte jeden gól a trojgólový náskok Vegas bol minulosťou. Jake Guentzel následne zavŕšil obrat svojím 20. gólom v sezóne, ktorý dosiahol v piatej sezóne po sebe. Pittsburgh vyhral 5:3, keď ešte pridal poistku do prázdnej brány pridal Sidney Crosby. K 13. výhre z posledných 15 zápasov pomohol aj Tristan Jarry, ktorý kryl 23 striel. V prvej tretine ho prekonali Chandler Stephenson, Jevgenij Dadonov a Nicolas Roy. Robin Lehner inkasoval štyri góly z 36 striel a Golden Knights prehrali tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich.

Guentzel takto zavŕšil obrat:

Hviezdy duelu: 1. J. Zucker (PIT), 2. N. Roy (VGK), 3. M. Janmark (VGK)

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (NYI) 21:46 0 0 0 +1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Jeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísal zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský si natiahol rekordnú sériu. Pospíšil viedol tím, Fehérváry zbieral „mínuskyVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies