Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Černák netrénoval, Tampa prišla o ďalších obrancov

Tím Tampa Bay Lightning si na pondelkovom tréningu musel poradiť bez trojice obrancov, vrátane slovenského reprezentanta Erika Černáka.

Černák vynechal sobotný zápas proti Dallasu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. A hoci tréner Jon Cooper dúfal, že sa Slovák vráti do akcie v utorok proti Los Angeles, absencia na tréningu pokrok v zotavovaní nenaznačila. Kormidelník v pondelok povedal, že nad utorkovým návratom visí veľký otáznik.

Na tréningu chýbali aj Zach Bogosian, ktorý pre zranenie dolnej časti tela vynechá jeden až dva týždne, a Jan Rutta, ktorého sužuje nešpecifikované zranenie.

„Neviem, čo sa to deje. Máme asi len menšiu smolu. Dúfajme, že sa z toho čoskoro dostaneme,“ poznamenal Cooper.

Spolu s Černákom ide o trojicu pravých obrancov. Cooper tak zvažuje, že by sa na pravú stranu presunul Michail Sergačov.

„Má schopnosť hrať tam a to celkom dobre. Je luxus mať hráčov, ktorých môžete takto presunúť a Sergy je určite jedným z takých hráčov,“ dodal Cooper.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies