Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
SEA
2
BUF
5
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Fehérváry odohral cez 21 minút, Flyers a Oilers opäť prehrali

Vo štvrtok sa v NHL odohralo deväť zápasov aj s jedným Slovákom v akcii. Philadelphia a Edmonton si v nich natiahli série prehier, Roman Josi vytvoril klubový rekord a Sergej Bobrovskij vychytal nulu.


BOS - WSH 4:3

McAvoy rozhodol v poslednej minúte o výhre nad Capitals

Jediného Slováka v akcii sme videli v Bostone, kde sa Martin Fehérváry nezapísal do bodovania a netešil sa ani z výhry. Jeho Washington totiž prehral 3:4. Zápas rozhodol Charlie McAboy, ktorý potrestal vylúčenie Nica Dowda len 45 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Dva góly strelil David Pastrňák, jeden Jake DeBrusk a k šiestej výhre z posledných siedmich duelov pomohol aj Linus Ullmark, ktorý čelil len 17 strelám. Prekonali ho Jevgenij Kuznecov, Lars Eller a Nicklas Backstrom. Vítek Vaněček urobil 29 zákrokov a Capitals prehrali druhý zápas z posledných troch. Fehérváry bol s časom 21:16 tretím najvyťažovanejším hráčom tímu a predviedol dve strely, dva bloky a štyri bodyčeky. Pre domácich nebolo všetko ružové – zranili sa im Brad Marchand a Anton Blidth. Zranenie utrpel aj hosťujúci Nick Jensen. Alex Ovečkin zaznamenal asistenciu, aby ako druhý hráč histórie vo veku minimálne 36 rokov nazbieral 56 bodov v prvej polovici základnej časti. Napodobnil Maria Lemieuxa, ktorý v ročníku 2002/03 zaznamenal v 41 dueloch až 68 bodov.


Tvrdý bodyček Wilsona na Blidtha:

Hviezdy duelu: 1. C. McAvoy, 2. D. Pastrňák, 3. P. Bergeron (všetci BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

BUF - DAL 4:5

Stars si vďaka presilovkám ukončili sériu prehier

Dallas, ktorému stále chýba Andrej Sekera, si ukončil trojzápasovú sériu prehier v Buffale, ktoré zdolal 5:4 napriek tomu, že prehrával 0:2 a 1:3. Tyler Seguin a Jason Robertson strelili po dva góly a pridali po asistencii, z gólu sa tešil aj Roope Hintz a John Klingberg nazbieral až štyri asistencie. Stars k výhre pomohli presilovky, keď využili štyri z piatich. Braden Holtby urobil 20 zákrokov, Aaton Dell mal viac práce – čelil 47 strelám. Svoj prvý gól v NHL strelil dvojbodový Jack Quinn a na listine strelcov ho doplnili trojbodový Rasmus Dahlin, Dylan Cozens a Alex Tuch. Sabres prehrali tretí zápas z posledných štyroch a ešte k tomu sa im zranil Will Butcher.


Hviezdy duelu: 1. J. Robertson (DAL), 2. T. Seguin (DAL), 3. J. Quinn (BUF)

PHI - CBJ 1:2

Flyers prehrali už 10. zápas po sebe, nestačili na Columbus

Elvis Merzlikins predviedol 33 zákrokov a Boone Jenner prihrával na oba góly pri víťazstve Columbusu 2:1 nad Philadelphiou, ktorá prehrala už desiaty zápas po sebe. Víťazný gól strelil Patrik Laine, skóre stretnutia otvoril Oliver Bjorkstrand. O jediný gól Flyers sa postaral Gerry Mayhew, kým Carter Hart urobil 27 zákrokov. Philadelphia sa stala prvým tímom NHL, ktorý ťahal dve desaťzápasové série prehier v prvých 40 zápasoch sezóny. Prvú zažila od 18. novembra do 18. decembra. Naposledy dve takéto série v celej sezóne ťahalo Colorado v ročníku 2010/11. Do zostavy Columbusu sa vrátil Jakub Voráček, ktorý odohral svoj prvý zápas proti Flyers od výmeny. Opačným smerom putoval Cam Atkinson, ktorý tiež nastúpil vo štvrtkovom zápase.

Hviezdy duelu: 1. B. Jenner, 2. E. Merzlikins, 3. O. Bjorkstrand (všetci CBJ)

PIT - OTT 6:4

Malkin a Crosby skórovali pri výhre nad Senators

Mike Matheson strelil dva góly a pridal asistenciu (s troma bodmi si vyrovnal osobné maximum), Tristan Jarry urobil 39 zákrokov a Pittsburgh vyhral tretí zápas v sérii, keď si poradil s Ottawou 6:4. Do čierneho sa trafili aj Dominik Simon, Jevgenij Malkin a Sidney Crosby, do prázdnej brány Jake Guentzel. Asistenciu si pripísal Kris Letang, ktorý tak bodoval už v deviatom zápase po sebe – nikdy predtým sa mu to nepodarilo a z obrancov tímu ťahali dlhšie série len Paul Coffey (10 a 13) a Randy Carlyle (10). Josh Norris strelil dva góly Senators, ktorí v jednom bode prehrávali už 1:5. Po góle pridali Drake Batherson a Tum Stützle. Anton Forsberg inkasoval dva góly zo siedmich striel, Filip Gustavsson následne urobil 23 zákrokov. Malkin a Crosby skórovali v rovnakom zápase po prvýkrát od 15. marca 2021.

Pekné zakončenie Crosbyho:

Hviezdy duelu: 1. M. Matheson (PIT), 2. J. Norris (OTT), 3. J. Malkin (PIT)

NSH - WPG 5:2

Predators ukončili sériu prehier, Josi vytvoril klubový rekord

Roman Josi zaznamenal dve asistencie, aby s 358 asistenciami prekonal Davida Legwanda a vytvoril nový klubový rekord. Stalo sa tak pri výhre 5:2 nad Winnipegou, ktorou si Nashville ukončil štvorzápasovú sériu prehier. 36 zákrokmi k tomu pomohol Juuse Saros. O góly sa postarali Eeli Tolvanen, Mikael Granlund, Ryan Johansen, Luke Kunin a Tanner Jeannot, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Pierre-Luc Dubois a Mark Scheifele strelili góly Jets, ktorí prehrali druhý zápas po sebe. Pri oboch góloch asistoval Josh Morrissey, Connor Hellebuyck medzitým kryl 18 z 22 striel.

Hviezdy duelu: 1. R. Josi, 2. J. Saros, 3. R. Johansen (všetci NSH)

EDM - FLA 0:6

Bobrovskij vynuloval Oilers. Tí prehrali už siedmy zápas po sebe

Sergej Bobrovskij vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne, keď zneškodnil všetkých 40 striel, aby doviedol Floridu k výhre 6:0 nad Edmontonom, ktorý svoje trápenie podčiarkol siedmou prehrou po sebe. Aleksander Barkov zaznamenal dva góly a asistenciu, k piatej výhre z posledných šiestich duelov pomohli gólmi aj Carter Verhaeghe, Anthony Duclair, Sam Bennett a Owen Tippett. Všetci prekonali Mikka Koskinena, ktorý v zápase čelil 28 strelám. Bobrovskij sa stal tretím brankárom v klubovej histórii, ktorý bodoval v deviatich zápasoch po sebe (jeho bilancia: 8-0-1). Napodobnil Roberta Luonga (2015/16, 10 zápasov) a Johna Vanbiesbroucka (1996/97, 9 zápasov). Panthers sa vrátili do čela tabuľky NHL, ktorú vedú aj so 165 strelenými gólmi.


Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij, 2. A. Barkov, 3. S. Reinhart (všetci FLA)

LAK - COL 1:4

Colorado vyhralo piaty zápas po sebe, Kings prehrali tretí

Colorado vyhralo piaty zápas po sebe a bodovalo v 11. zápase po sebe (10-0-1) od vianočnej prestávky, keď vo štvrtok uspelo v Los Angeles 4:1. Darcy Kuemper k tomu pomohol 40 zákrokmi, Mikko Rantanen gólom a asistenciou. Do čierneho sa trafili aj Kiefer Sherwood a Nicolas Aube-Kubel, do prázdnej brány Devon Toews. Jediný gól Kings strelil Anže Kopitar, zatiaľ čo Jonathan Quick urobil 23 zákrokov. Kalifornský tím, v drese ktorého zažil sezónny debut Quinton Byfield, prehral posledné tri zápasy.

Hviezdy duelu: 1. D. Kuemper (COL), 2. N. Aube-Kubel (COL), 3. Q. Byfield (LAK)

VGK - MTL 4:3 PP

Theodore rozhodol v predĺžení o výhre Vegas nad Habs

Shea Theodore skóroval v druhej minúte predĺženia, aby zabránil štvrtej prehre Vegas v sérii. Tím z Nevady na domácom ľade zdolal Montreal pomerom 4:3 v zápase, v ktorom dvakrát viedol a raz musel jednogólovú stratu dobiehať. Nadstavený čas vynútil Jonathan Marchessault, ktorý nadviazal na góly Chandlera Stephenson a Williama Karlssona. Marchessault a Karlsson zaznamenal aj asistenciu, Theodore dokonca dve. Robin Lehner urobil 24 zákrokov, jeho náprotivok Sam Montembeault až 49. Michael Pazzetta, Tyler Toffoli a Mike Hoffman strelili góly Canadiens, ktorí prehrali siedmy zápas z posledných ôsmich.

Hviezdy duelu: 1. S. Theodore, 2. W. Karlsson, 3. D. Coghlan (všetci VGK)

SEA - SJS 3:2

Soucy dvojgólový pri výhre nad Sharks

Carson Soucy skóroval dvakrát, aby po prvýkrát v NHL zažil viacgólový večer a pomohol Seattlu k výhre 3:2 nad San Jose. Kraken vyhrali druhý zápas po sebe aj vďaka 100. gólu kariéry Calleho Jarnkroka, trom asistenciám Marka Giordana a 22 zákrokom Philippa Grubauera. Toho prekonali len Timo Meier a Tomáš Hertl, ktorý pridal aj asistenciu. Adin Hill opustil duel so 16 zákrokmi a Sharks prehrali tretí zápas z posledných štyroch.

Hviezdy duelu: 1. C. Soucy, 2. M. Giordano, 3. C. Jarnkrok (všetci SEA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 21:16 0 0 0 0 0 2 4



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský súboj v NHL je za nami, zažiaril v ňom Ovečkin. Prepisoval dejiny Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies