Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Správy z NHL

Chára sa tešil z výhry, DeAngelo zahviezdil v prvom zápase proti Rangers

V piatok sa v NHL odohralo osem zápasov, ale opäť bol v akcii len jeden Slovák. Crosby dosiahol hetrik a DeAngelo zažil úspešný duel o prvé miesto v divízii proti bývalému tímu.


NYI - ARI 4:0

Sorokin opäť vynuloval Coyotes

Iľja Sorokin vynuloval Arizonu po druhýkrát v tejto sezóne, keď zastavil všetkých 17 striel, aby doviedol Islanders k výhre 4:0. Bolo to jeho štvrté čisté konto v sezóne. Brock Nelson strelil dva góly, Scott Mayfield zaznamenal gól a asistenciu a Austin Czarnik tiež skóroval, aby New York vyhral tretí zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich. Tretiu výhru v sérii mohla zaznamenať aj Arizona. Jej brankár Scott Wedgewood čelil v prvom zápase po izolácii 35 strelám a jedna bola aj z hokejky Zdena Cháru. Slovenský obranca odohral 19 a pol minúty aj s dvoma plusovými bodmi a dvoma bodyčekmi. Duel pre zranenie nedohral jeho spoluhráč Casey Cizikas. Nemalo by ísť o nič vážne.

Hviezdy duelu: 1. S. Mayfield, 2. B. Nelson, 3. I. Sorokin (všetci NYI)

CAR - NYR 6:3

DeAngelo trojbodový pri výhre nad Rangers

Tony DeAngelo zaznamenal gól a dve asistencie v prvom zápase proti svojmu bývalému tímu, aby pomohol Caroline k výhre 6:3 nad Rangers v zápase o prvé miesto v Metropolitnej divízii. „Bolo fajn podať taký výkon. Myslím si, že celý náš tím hral skvelo. Vrátili sme sa tam, kde sme chceli byť a máme ešte nejaký zápasy k dobru,“ poznamenal obranca, ktorý strávil predošlé štyri sezóny v newyorskej organizácii. V histórii Whalers/Hurricanes je prvým obrancom s trojbodovými výkonmi v dvoch zápasoch po sebe i prvým s 30 bodmi v prvých 30 dueloch odohraných v jej drese. Sebastian Aho mal vo svojom 400. zápase tiež bilanciu 1+2 a dosiahol svoju 200. asistenciu kariéry. Z gólu sa tešili aj Vincent Trocheck, Seth Jarvis, Jesper Fast, Nino Niederreiter a k tretej výhre v sérii pomohol 20 zákrokmi aj Frederik Andersen. Prekonali ho Mika Zibanejad, Chris Kreider a Greg McKegg. Prví dvaja menovaní pridali aj po asistencii a Alexandar Georgiev urobil 29 zákrokov. Rangers prišli o trojzápasovú víťaznú sériu. Duel pre zranenie nedohral domáci Teuvo Teräväinen.

Článok pokračuje pod reklamou

Ukážkové zakončenie prečíslenia dvoch na jedného:

Hviezdy duelu: 1. T. DeAngelo, 2. S. Aho, 3. A. Svečnikov (všetci CAR)

CBJ - PIT 2:5

Crosby pomohol hetrikom k výhre nad Blue Jackets

Sidney Crosby strelil tri góly a pridal asistenciu, aby doviedol Pittsburgh k výhre 5:2 nad Columbusom, ktorá bola pre jeho tím štvrtou v sérii a 15. z posledných 17 duelov. Brian Dumoulin a Mike Matheson tiež skórovali, Dumoulin pridal aj dve asistencie, Matheson jednu. Asistenciu si pripísal aj kris Letang, ktorý bodoval v 10. zápase po sebe – ide o najdlhšiu aktívnu bodovú sériu v lige. Casey DeSmith kryl 10 striel z 12 a po prvej tretine ho nahradil Tristan Jarry, ktorý urobil 15 zákrokov. Blue Jackers prehrali druhý zápas z posledných troch. Gustav Nyquist a Boone Jenner strelili ich góly, Joonas Korpisalo kryl 26 z 30 striel. Crosby spečatil hetrik gólom do prázdnej brány. Nyquist strelil v oslabení už svoj štvrtý gól v sezóne. Klubový rekord drží Rick Nash s piatimi.


Hviezdy duelu: 1. S. Crosby (PIT), 2. B. Dumoulin (PIT), 3. B. Jenner (CBJ)

DET - DAL 4:5 PP

Hintz rozhodol v predĺžení o výhre nad Red Wings

Roope Hintz využil presilovku v tretej minúte predĺženia, aby Dallas hrajúci stále bez Andreja Sekeru zdolal Detroit 5:4. Na gól prihrával Joe Pavelski, ktorý si z duelu odniesol tri asistencie. Góly strieľali aj Ryan Suter, Joel Kiviranta, Esa Lindell a Jason Robertson. Braden Holtby čelil 28 strelám, z ktorých ho prekonali Robby Fabbri, Pius Suter, Dylan Larkin a Tyler Bertuzzi, ktorý zaknihoval aj dve asistencie. Alex Nedeljkovic opustil duel s 27 zákrokmi. „Hrali sme dnes príliš dobre na to, aby sme dnes nevyhrali. Urobili sme veľmi dobré veci, no aj dve mentálne chyby na konci,“ poznamenal tréner Detroitu Jeff Blashill. Stars sa do zostavy vrátil Alex Radulov, ale duel nedohral Michael Raffl. Svoj prvý zápas proti Red Wings odohral Luke Glendening.

Pekný gólový prienik Larkina:

Hviezdy duelu: 1. R. Hintz (DAL), 2. T. Bertuzzi (DET), 3. D. Larkin (DET)

CHI - MIN 1:5

Hartman dvojgólový pri výhre Wild nad Blackhawks

Ryan Hartman strelil svojmu bývalému tímu dva góly, Kaapo Kahkonen urobil 35 zákrokov a Minnesota zdolala Chicago 5:1, aby vyhrala štvrtý zápas z posledných piatich. Marcus Foligno a Calen Addison zaznamenali po góle a asistencii, skóroval aj Brandon Duhaime. Marc-Andre Fleury inkasoval štyri góly z 13 striel a v strede zápasu striedal. Kevin Lankinen následne kryl 16 zo 17 striel. O jediný gól Blackhawks, ktorí prišli o päťzápasovú bodovú sériu, sa postaral Dylan Strome. Kahkonenovi pokazil čisté konto v 55. minúte.

Hviezdy duelu: 1. R. Hartman, 2. M. Zuccarello, 3. K. Kahkonen (všetci MIN)

VAN - FLA 1:2 SN

Panthers pokazili návrat Martina do NHL

Spencer Knight predviedol 27 zákrokov, aby pokazil prvý zápas Spencera Martina v NHL od 1. februára 2017. Martin kryl 33 striel, ale v samostatných nájazdoch ťahal za kratší koniec. Víťazný nájazd premenil Aleksander Barkov, ktorý rozhodol o výhre Floridy 2:1 nad Vancouverom, ktorému pre karanténu absentujú obaja hlavní brankári. Canucks viedli od prvej tretiny po góle Alexa Chiassona, ale v úvode tretej tretiny vyrovnal stav Sam Reinhart. Panthers vyhrali druhý zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. S. Martin (VAN), 2. S. Reinhart (FLA), 3. S. Knight (FLA)

ANA - TBL 5:1

Ducks si ukončili sériu prehier výhrou nad Lightning

Derek Grant strelil dva góly a Anaheim si ukončil štvorzápasovú sériu prehier, keď zdolal Tampu Bay hrajúcu bez Erika Černáka 5:1. John Gibson predviedol 32 zákrokov a z gólov sa tešili aj Kevin Shattenkirk, Vinni Lettieri a Nicolas Deslauriers, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Ducks ubránili všetkých sedem presiloviek Lightning. Ross Colton strelil jediný gól floridského tímu, ktorý prišiel o sériu štyroch výhier. Nikita Kučerov zase prišiel o sériu štyroch zápasov s viacbodovými výkonmi. Andrej Vasilevskij kryl 30 striel. Do Anaheimu sa po prvýkrát od vykúpenia zmluvy vrátil Corey Perry. Domácich viedol asistent Mike Stothers po tom, čo bol Dallas Eakins poslaný do karantény.

Hviezdy duelu: 1. D. Grant, 2. J. Gibson, 3. H. Lindholm (všetci ANA)

SEA - STL 0:5

Husso pomohol Blues čistým kontom k výhre nad Kraken

Ville Husso zneškodnil všetkých 27 striel, aby so svojím druhým čistým kontom v sezóne a tretím v kariére doviedol St. Louis k výhre 5:0 nad Seattleom, ktorý do zápasu vstúpil so šancou vyhrať tri zápasy po sebe. Tyler Bozak otvoril skóre gólom v oslabení, presilovku využil Brayden Schenn a trestné strieľanie Colton Parayko, ktorý to dokázal ako 34. obranca v histórii NHL a prvý v histórii Blues. K piatej výhre z posledných šiestich duelov pomohli gólmi aj Pavel Bučnevič a Jordan Kyrou. Domáci Joey Daccord kapituloval päťkrát z 31 striel.

Hviezdy duelu: 1. V. Husso, 2. C. Parayko, 3. B. Saad (všetci STL)


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (NYI) 19:30 0 0 0 +2 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rebríček experta: Uvidíme na drafte 2025 návrat Slováka do prvého kola? Zomrel bývalý hráč Penguins. Mal len 42 rokov Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal preradil svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies