Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Súťaže zručností v NHL sú za nami. McDavid rekord nevytvoril + video

V piatok sa v Las vegas uskutočnil prvý deň Víkendu hviezd, ktorý pozostával zo súťaží zručností. Komu sa v nich podarilo triumfovať a zaistiť si šek na 30 tisíc amerických dolárov?

Ostro sledovaná bola súťaž o najrýchlejšieho korčuliara, v ktorej Connor McDavid mohol prekonať historický rekord Mikea Gartnera. Kapitánovi Edmontonu sa to nepodarilo, keď dosiahol čas 13,69 sekundy. Rýchlejší boli hneď traja hráči. Disciplínu vyhral Jordan Kyrou zo St. Louis s časom 13,55 sekundy.

Najtvrdšiu strelu mal obranca Tampy Bay Victor Hedman, ktorého strela letela rýchlosťou 103,2 míle za hodinu. Súťaž v presnosti streľby zase ovládol útočník Caroliny Sebastian Aho, ktorý štyri terče trafil zo štyroch striel za 10,937 sekundy.

Článok pokračuje pod reklamou

Svoj návrat do súťaží zručností zažila tzv. breakaway challenge, v ktorej hráči pri samostatných nájazdoch preukazovali svoju kreativitu. Víťazom sa stal domáci zástupca Alex Pietrangelo, ktorý nemal najzaujímavejší nájazd a ani pri ňom neskóroval. Získal si však porotcov. Len na túto disciplínu pozvaný Trevor Zegras z Anaheimu nesklamal...

Brankári súťažili v dĺžke série úspešných zákrokov. Do disciplíny sa zapojili všetci nominovaní muži v maskách a najlepšie obstáli Jack Campbell z Toronta a Andrej Vasilevskij z Tampy Bay. Obaja zastavili deväť pokusov po sebe.

NHL pripravila aj dve špeciálne disciplíny pre podujatie v Las Vegas. Hokejový blackjack, pri ktorom sa hrá snažili vystrieľať z kariet hodnotu 21 najmenším počtom striel, išiel najlepšie Joeovi Pavelskimu z Dallasu, ktorý z dvoch striel trafil eso a kráľa.

Pod holým nebom sa uskutočnilo aj tzv. Fountaint Face-Off, pri ktorom hráči triafali na čas terče a do brány z pontónu na vode známej fontány pred hotelom Bellagio. Najlepšie si s tým poradil obranca Columbusu Zach Werenski, ktorý s časom 15,163 sekundy.

Víkend hviezd vyvrcholí sobotným turnajom vo formáte troch proti trom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies