Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Giroux má vraj tri tímy, do ktorých by akceptoval výmenu

Zámorský novinár Adrian Dater v utorok informoval, že hviezdny center Claude Giroux prezentoval vedeniu tímu Philadelphia Flyers ochotu vzdať sa klauzuly o nevymeniteľnosti v prípade, ak by bol menený do troch konkrétnych klubov.

Kapitán Flyers sa spája s možnou výmenou už niekoľko týždňov až mesiacov. Je v poslednom roku svojej osemročnej zmluvy s cap-hitom 8,275 milióna amerických dolárov, ktorá zahŕňa klauzulu o nemožnosti akejkoľvek transakcie bez hráčovho povolenia.

Giroux by v ideálnom prípade chcel byť vymenený do tímu Colorado Avalanche. Ak by generálny manažér Chuck Fletcher nedokázal túto výmenu zrealizovať, ako alternatívy pripadajú do úvahy tímy Minnesota Wild a St. Louis Blues.

Avalanche budú mať pred prestupovou uzávierkou pod platovým stropom k dispozícii iba 1,7 milióna amerických dolárov, takže pri výmene by si museli Flyers zrejme udržať časť Girouxovho platu a možno do nej zapojiť aj tretí tím, ako je Arizona, Ottawa, Detroit či Buffalo.

Giroux strávil celú kariéru vo Philadelphii, ktorá ho draftovala z 22. miesta v roku 2006. Aj v 34 rokoch je stále produktívny, keď v 45 dueloch tejto sezóny zaznamenal 37 bodov za 16 gólov a 21 asistencií. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies