Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára viedol svoj 1650. duel s blokmi, Eichel rozhodol o výhre

V nedeľu bolo v NHL v akcii 16 tímov a aj jeden slovenský hokejista – Zdeno Chára, ktorý už siaha na ligový rekord. Jack Eichel po dlhom čase skóroval, po dlhých odmlkách uspeli aj dvaja brankári.


NYI - MTL 2:3 SN

Hammond pomohol Canadiens zdolať Islanders

Andrew Hammond vyhral svoj prvý štart v NHL za takmer šesť rokov, keď urobil 30 zákrokov a kryl dva nájazdy pri druhom triumfe Montrealu v sérii. Od 9. apríla 2016 ubehlo 2143 dní a dlhšie na ďalšiu výhru čakali v modernej ére len siedmi brankári. Rem Pitlick rozhodol v nájazdoch o výhre 3:2 nad Islanders. Jeff Petry a Josh Anderson skórovali v normálnom hracom čase, na ich góly reagovali Kyle Palmieri a Brock Nelson. Iľja Sorokin urobil 25 zákrokov a New York prehral štvrtý zápas z posledných piatich. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral 15 minút a 18 sekúnd, počas ktorých sa prezentoval dvoma strelami, jedným bodyčekom a štyrmi blokmi. S nimi viedol zápas. Bol to jeho 1650. zápas kariéry a už len jeden ho delí od rekordu medzi obrancami Chrisa Cheliosa.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. J. Anderson (MTL), 2. A. Hammond (MTL), 3. I. Sorokin (NYI)

Článok pokračuje pod reklamou

PIT - CAR 3:4

Raanta pomohol Hurricanes k výhre nad Penguins

Carolina prišla v druhej tretiny o dvojgólové vedenie, no to, ktoré v tretej tretine vybudovali Jesper Fast a Sebastian Aho už odolalo. Hurricanes si upevnili vedenie v Metropolitnej divízii výhrou 4:3 nad Pittsburghom, pričom ako prvý tím v histórii NHL strelili góly v prvých 10 sekundách dvoch tretín po sebe. Jordan Staal v druhej tretine a Fast v tretej skórovali zhodne po deviatich sekundách hry. Z gólu sa tešil aj Jesperi Kotkaniemi, kým Antti Raanta urobil 31 zákrokov. Prekonali ho Bryan Rust, Sidney Crosby a Evan Rodrigues. Rust pridal aj asistenciu, po dve zaznamenali Kris Letang a Jevgenij Malkin. Tristan Jarry opustil duel s 26 zákrokmi. Obranca Caroliny Brendan Smith opustil duel už v prvej tretine, keď ho do hlavy trafil puk.

501. gól Sidneyho Crosbyho:

Hviezdy duelu: 1. S. Aho (CAR), 2. J. Staal (CAR), 3. B. Rust (PIT)

OTT - NYR 1:2

Šesťorkin vytvoril klubový rekord pri výhre nad Senators

Artemij Panarin a Ryan Strome zaznamenali po góle a asistencii, aby Rangers zdolali Ottawu 2:1 a vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich, v ktorých zakaždým aspoň bodovali. Igor Šesťorkin kryl 29 striel a dosiahol svoju 50. výhru v kariére najrýchlejšie v bohatej histórii newyorského tímu – potreboval na to 79 zápasov. V nedeľu ho prekonal len Tim Stützle, ktorý otvoril skóre. Filip Gustavsson urobil 31 zákrokov a Senators prehrali druhý zápas po sebe a piaty z posledných siedmich.

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (NYR), 2. R. Strome (NYR), 3. T. Stuetzle (OTT)

CHI - FLA 2:5

Barkov trojbodový pri výhre nad Blackhawks

Aleksander Barkov strelil gól do prázdnej brány a pridal dve asistencie, aby pomohol Floride zdolať Chicago 5:2. Sergej Bobrovskij zastavil 22 striel, aby Panthers vyhrali všetky tri zápasy na výjazde po zápase hviezd. Jonathan Huberdeau bodoval v siedmom zápase po sebe, keď zaznamenal dve asistencie. Ligu vedie s 53. Aarob Ekblad, Brandon Montour a MacKenzie Weegar sa trafili do čierneho, Anton Lundell do prázdnej brány. Ekblad pridal aj asistenciu. Marc-Andre Fleury inkasoval tri góly z 23 striel, Patrick Kane strelil gól a asistoval aj pri góle Caleba Jonesa. Blackhawks prehrali tretí zápas po sebe a siedmy v sérii na domácom ľade.


Hviezdy duelu: 1. A. Barkov (FLA), 2. M. Weegar (FLA), 3. P. Kane (CHI)

CBJ - BUF 7:3

Berube vychytal výhru, Columbus si prepísal históriu

J-F Berube urobil 33 zákrokov vo svojom prvom štarte v NHL 6. apríla 2018, aby doviedol Columbus k výhre 7:3 nad Buffalom. Dean Kukan zaznamenal dva góly a asistenciu, Brendan Gaunce gól a dve asistencie. Patrik Laine dvakrát asistoval, aby bodoval v deviatom zápase po sebe. Z gólov sa tešili aj Boone Jenner, Zach Werenski, Justin Danforth a Gustav Nyquist, ktorý skóroval do prázdnej brány. Kým Blue Jackets vyhrali siedmy zápas z posledných deviatich a po prvýkrát v histórii strelili sedem gólov v dvoch zápasoch po sebe, Sabres prehrali tretí duel po sebe. Tage Thompson, Mark Pysyk a Kyle Okposo skórovali, Craig Anderson opustil duel s 32 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. D. Kukan, 2. B. Gaunce, 3. J. Berube (všetci CBJ)

ARI - DAL 3:1

Schmaltz, Wedgewood doviedli Coyotes k výhre nad Stars

Nick Schmaltz strelil víťazný gól a pridal dve asistencie, aby doviedol Arizonu k výhre 3:1 nad Dallasom. Lawson Crouse strelil otvárací gól, ktorý bol jeho 100. bodom, a dvojbodový Clayton Keller sa trafil do prázdnej brány, aby zažil svoju druhú 20-gólovú sezónu v kariére. Scott Wedgewood čelil 33 strelám, z ktorých ho prekonal len Roope Hintz. To Stars nestačilo na to, aby si natiahli svoju víťaznú sériu u súperov na sedem duelov. Jake Oettinger opustil duel s 24 zákrokmi. Duel nedohral veterán Coyotes Andrew Ladd, ktorý pri kolízii s Lukeom Glendeningom utrpel zranenie dolnej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. N. Schmaltz, 2. S. Wedgewood, 3. L. Crouse (všetci ARI)

EDM - MIN 3:7

Wild ukončili víťaznú sériu Oilers, Woodcroft prvýkrát padol

Minnesota uštedrila Jayovi Woodcroftovi prvú trénerskú prehru v NHL, keď zdolala Edmonton 7:3 a ukončila mu päťzápasovú sériu výhier. Kevin Fiala pomohol odvrátiť tretiu prehru v sérii dvoma gólmi a asistenciou, Kaapo Kahkonen 30 zákrokmi. Do streleckej listiny sa zapísali aj Brandon Duhaim, Joel Eriksson Ek, Connor Dewar, ako aj dvojbodoví Matt Boldy a Mats Zuccarello. Mike SMith striedal už v 14. minúte, keď inkasoval štyri góly zo siedmich striel. Mikko Koskinen následne kryl 12 z 15 striel. Evander Kane znížil na 1:4, Tyler Benson na 2:6 a dvojbodový Zach Hyman na 3:7.

Hviezdy duelu: 1. K. Fiala, 2. M. Boldy, 3. M. Zuccarello (všetci MIN)

SJS - VGK 1:4

Eichel strelil prvý gól v drese Vegas, aby pomohol ukončiť sériu prehier

Jack Eichel strelil svoj prvý gól v drese Vegas a svoj prvý od 28. januára 2021, aby rozhodol o výhre 4:1 nad San Jose. Neskôr pridal ešte asistenciu. Golden Knights si ukončili trojzápasovú sériu prehier aj vďaka gólom Keegana Kolesara, Maxa Paciorettyho a Chandlera Stephensona, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Pacioretty a Stephenson raz aj asistovali, Shea Theodore zaznamenal dve asistencie. Logana Thompsona, ktorý zaknihoval svoju prvú výhru v NHL, z 36 striel prekonal len Nick Bonino, ktorý v 51. minúte znížil na 1:3. James Reimer zastavil 31 z 34 striel a Sharks prehrali už šiesty zápas po sebe.

Eichelov gól:

Hviezdy duelu: 1. L. Thompson (VGK), 2. J. Eichel (VGK), 3. N. Bonino (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (NYI) 15:18 0 0 0 0 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies