Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Chára je stále platný a tímy zaujme svojou cenou, myslí si expert

Jozef Struhár  
28.02.2022

Zdeno Chára sa vo štvrtok zapísal do histórie, keď sa stal lídrom medzi obrancami v počte odohraných zápasov v NHL. V 44 rokoch je ďaleko od vrcholu svojej kariéry, no stále by mohol byť prínosom pre ambiciózne tímy.

Islanders majú namierené za sezónou bez play-off. Momentálne sú na 11. mieste Východnej konferencie s bilanciou 20-21-8. Pred prestupovou uzávierkou by tak mohli byť tímom, ktorý by tímy snažiace sa posilniť kontaktovali.

A podľa Erica Duhatscheka z The Athletic by ich mohol zaujať aj Chára, ktorý by toho stále mohol mať v sebe dostatok na to, aby ho chceli získať tímy s vyššími ambíciami.

Duhatschek konštatuje, že trenčiansky rodák by bol nízkonákladovou akvizíciou a aj jeho obstarávacia ceny by mala byť minimálna.

Článok pokračuje pod reklamou

Zámorský odborník poukazuje na to, že Chára je stále hráčom, ktorý svojou fyzickosťou vzbudzuje rešpekt. Poukazuje na to, že je stále efektívny v oslabeniach, pričom zarába len 750 000 dolárov a po sezóne bude neobmedzeným voľným hráčom.

Toto je Chárova 24. sezóna v NHL, pričom dokáže hrávať v priemere nad 18 minút na zápas. Doteraz si obliekol dresy Islanders, Senators, Bruins a Capitals. Pribudne mu do zbierky dres ďalšieho tímu?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies