Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Obaja Slováci sa tešili, Černák sa zmenil na bodyčekovacie zviera

V ôsmich nedeľných zápasoch NHL sa predstavili dvaja Slováci. Bodové kontá si nevylepšili, ale obaja sa tešili z výhier svojich tímov.


NJD - STL 3:2 PP

Hamilton rozhodol o výhre nad Blues v nadstavenom čase

Dougie Hamilton skóroval v druhej minúte predĺženia, aby New Jersey zdolalo St. Louis 3:2 a odvrátilo tretiu prehru v sérii. Bol to jeho siedmy gól v predĺžení v kariére. V normálnom hracom čase skórovali Ty Smith a Dawson Mercer, zatiaľ čo Jack Hughes zaznamenal dve asistencie a Nico Daws urobil 19 zákrokov. Jeho náprotivok, Ville Husso, kryl 30 striel. O góly Blues, ktorí prehrali tretí zápas po sebe, sa postarali Torey Krug a dvojbodový Jordan Kyrou, ktorý dosiahol aj svoj 100. bod v kariére. V tretej tretine zmazali dvojgólovú stratu, pričom pri oboch góloch asistoval Vladimir Tarasenko. Slovenský útočník Tomáš Tatar nebodoval v treťom zápase po sebe. V akcii strávil necelých 15 minút a zaregistroval plusový bod, tri strely a dva bloky.

Hamilton rozhodol zápas:

Hviezdy duelu: 1. D. Hamilton (NJD), 2. D. Mercer (NJD), 3. J. Kyrou (STL)

Článok pokračuje pod reklamou

CHI - TBL 3:6

Lightning strelili tri góly z 32 sekúnd pri výhre nad Chicagom

Z víťazstva sa tešil aj Erik Černák, ktorého Tampa Bay uspela v Chicagu 6:3. Dvakrát pritom prehrávala. Dva góly, vrátane víťazného, strelil Victor Hedman. Michail Sergačov bol dokonca trojbodový, keď zaznamenal gól a dve asistencie. Gól a asistenciu si pripísal Cal Foote a po góle pridali Taylor Raddysh a Corey Perry. Hedman, Perry a Sergačov vytvorili klubový rekord, keď v tretej tretine strelili tri góly za 32 sekúnd. K druhej výhre po sebe a siedmej z posledných ôsmich duelov pomohlo aj 24 zákrokov Andreja Vasilevského, na ktorého našli recept dvojbodoví Dylan Strome, Patrick Kane a Alex DeBrincat. Marc-Andre Fleury urobil 26 zákrokov a Blackhawks prehrali tretí zápas z posledných štyroch. Černák odohral 20 minút a 19 sekúnd, počas ktorých zaznamenal mínusový bod. Predviedol aj dva bloky a až osem bodyčekov, s ktorými viedol zápas i celý večer v NHL. Rovnal sa mu len Austin Watson z Ottawy. Svoj prvý zápas proti bývalému tímu absolvoval Tyler Johnson. Černákovo osobné maximum je 9 bodyčekov.



Hviezdy duelu: 1. V. Hedman, 2. A. Vasilevskij, 3. C. Foote (všetci TBL)

BUF - LAK 0:3

Petersen a Athanasiou doviedli Kings k výhre nad Sabres

Cal Petersen vychytal svoje druhé čisté konto v tejto sezóne a tretie v kariére, aby s 19 zákrokmi doviedol Los Angeles k výhre 3:0 nad Buffalom. Dustin Tokarski čelil 30 strelám, z ktorých ho prekonal len Andreas Athanasiou. Dvadsaťsedemročný Kanaďan neskôr pridal poistku do prázdnej brány, rovnako ako o niečo neskôr Dustin Brown. Kings vyhrali druhý zápas po sebe, Sabres prišli o dvojzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. A. Athanasiou (LAK), 2. C. Petersen (LAK), 3. T. Thompson (BUF)

MIN - DAL 3:6

Robertson opäť trojgólový, Stars si natiahli víťaznú sériu

Jason Robertson strelil v druhom zápase po sebe tri góly a Jake Oettinger urobil 32 zákrokov, aby si Dallas natiahol víťaznú sériu na štyri zápasy a bodovú na šesť triumfom 6:3 na ľade Minnesoty. Jamie Benn a Joe Pavelski zaznamenali po góle a asistencii, Riley Tufte strelil prvý gól v kariére a dve asistencie si pripísali Roope Hintz a John Klingberg. Slováci nehrali. Kirill Kaprizov strelil dva góly, Nico Sturm jeden a Mats Zuccarello dvakrát asistoval pri šiestej prehre Wild z posledných siedmich duelov. Kaapo Kahkonen striedal v strede zápaus, keď inkasoval štyri góly z 21 striel. Cam Talbot zastavil zvyšné tri strely. Benn a Robertson v závere strelili góly do prázdnej brány. Duel pre zranenie nedohral domáci útočník Frederick Gaudreau.


Hviezdy duelu: 1. J. Robertson (DAL), 2. K. Kaprizov (MIN), 3. J. Pavelski (DAL)

WPG - NYR 1:4

Šesťorkin, Kreider doviedli Rangers k výhre nad Jets

Igor Šesťorkin predviedol 45 zákrokov a Chris Kreider strelil dva góly, aby doviedli Rangers k výhre 4:1 nad Winnipegom. Kreider má na konte už 38 gólov, o jeden menej ako strelecký líder NHL Auston Matthews. K tretiemu triumfu v sérii viedli aj presné zásahy Barcleyho Goodrowa a Jacoba Troubu, ktorý pridal aj asistenciu. Dvakrát asistoval Artemij Panarin. O čestný úspech Jets, ktorí prišli o trojzápasovú bodovú sériu, sa postaral Nikolaj Ehlers. Connor Hellebuyck opustil duel s 18 zákrokmi. Šesťorkin má bilanciu 10-0-0, keď urobí minimálne 40 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. C. Kreider, 2. I. Šesťorkin, 3. J. Trouba (všetci NYR)

CAR - SEA 3:2

Nečas prelomil nerozhodný stav, Carolina si natiahla sériu

Carolina dvakrát prehrávala, ale nakoniec vďaka gólu Martina Nečasa zo stredu tretej tretine porazila Seattle 3:2, aby si natiahla domácu bodovú sériu na 11 zápasov. Nečas strelil prvý gól za ostatných 19 duelov. Nino Niederreiter a Teuvo Teräväinen vyrovnávali stav, Antti Raanta kryl 28 striel. Prekonali ho Alex Wennberg a dvojbodový Calle Jarnkrok. Philipp Grubauer urobil 30 zákrokov. Kým Hurricanes vyhrali druhý zápas po sebe, Kraken prehrali druhý zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich.

Hviezdy duelu: 1. M. Nečas, 2. A. Raanta, 3. T. Teravainen (všetci CAR)

VGK - OTT 2:1

Eichel rozhodol v samom závere o výhre nad Senators

Jack Eichel skóroval v presilovke len šesť sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Vegas 2:1 nad Ottawou. Jonathan Marchessault zaznamenal gól a asistenciu a k tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol aj Robin Lehner, ktorého zo 40 striel prekonal len Brady Tkachuk počas presilovky. Anton Forsberg urobil 40 zákrokov a Senators si pripísali prehru v piatom zápase po sebe. Eichel má po deviatich zápasoch v drese Golden Knights na konte tri góly a tri asistencie. Neskorší víťazný gól v klubovej histórii strelil len Shea Theodore 19. decembra 2017 (3 sekundy pred koncom).

Víťazný gól Eichela:

Hviezdy duelu: 1. J. Eichel (VGK), 2. R. Lehner (VGK), 3. A. Forsberg (OTT)

ANA - SJS 3:2 PP

Rakell rozhodol v predĺžení o výhre nad Sharks

Rickard Rakell skóroval po 14 sekundách nadstaveného času, aby rozhodol o výhre Anaheimu 3:2 nad San Jose. „Bolo to pre nás obrovské víťazstvo. Bol to náročný zápas a je fajn odchádzať z neho s dvoma bodmi,“ povedal švédsky útočník, ktorý sa so 7 gólmi v predĺžení osamostatnil na druhom mieste klubového poradia za Ryanom Getzlafom (11). Ducks v zápase dvakrát prehrávali, ale Adam Henrique a Sonny Milano dokázali odpovedať. Henrique pridal aj asistenciu, dve zaznamenali Troy Terry a Cam Fowler. Anthony Stolarz urobil 20 zákrokov. Prekonali ho Logan Couture a Marc-Edouard Vlasic. Zach Sawchenko opustil duel s 33 zákrokmi a Sharks prehrali tretí zápas po sebe. Ducks sa zranil Isac Lundestrom.


Hviezdy duelu: 1. R. Rakell, 2. A. Henrique, 3. T. Terry (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 14:45 0 0 0 +1 0 3 0
E. Černák (TBL) 20:19 0 0 0 -1 0 0 8



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies