Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Penguins nie sú blízko k predĺženiu zmluvy s Letangom

Tím Pittsburgh Penguins by rád predĺžil zmluvy s veľkými menami, ako sú Jevgenij Malkin, Kris Letang a Bryan Rust. V prípade hviezdneho obrancu však zatiaľ rokovania smerujú k dohode.

Zámorský „insider“ Frank Seravalli informuje, že tímy a Letang sú ďaleko od dohody, pričom kameňom úrazu nie sú financie, ale dĺžka zmluvy.

Podľa jeho zdrojov by chcel Letang podpísať päťročný kontrakt s ročným platom v minimálnej hodnote 7 miliónov amerických dolárov. Penguins nechcú podpísať takú dlhú zmluvu, pretože by končila, keď by mal hráč 40 rokov.

Montrealský rodák, ktorý oslávi 35. narodeniny 24. apríla, je v poslednom roku svojej osemročnej zmluvy v hodnote 58 miliónov amerických dolárov, ktorú podpísal ešte v roku 2013.

Letang patrí medzi najkonzistentnejších produktívnych obrancov ligy a aj v tejto sezóne sa mu darí, keď už nazbieral 50 bodov (6+44) v 55 stretnutiach. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies