Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Fehérváry odohral 24 minút pri ďalšej výhre, Ovečkin hrdinom duelu

V piatok bolo v NHL v akcii desať tímov. V drese jedného sme videli aj Slováka – Martina Fehérváryho.


CAR - WSH 3:4 SN

Ovečkin rozhodol o výhre nad Hurricanes

Alex Ovečkin strelil svoj 39. gól, ktorým vynútil nadstavený čas, a následne ako jediný uspel v nájazdoch, aby rozhodol o výhre Washingtonu 4:3 nad Carolinou. Z gólov sa tešili aj Jevgenij Kuznecov a John Carlson, kým Iľja Samsonov predviedol 17 zákrokov. Capitals vyhrali štvrtý zápas po sebe a siedmy z posledných ôsmich, v ktorých získali 15 z možných 16 bodov. Seth Jarvis strelil dva góly Hurricanes, ktorí prehrali tretí zápas po sebe. Do čierneho sa trafil aj Vincent Trocheck a Antti Raanta zastavvil 37 striel. Trikrát ho ohrozil aj Martin Fehérváry. Slovenský obranca odohral po druhýkrát v kariére 24 minút a prezentoval sa aj dvoma plusovými bodmi, blokom a štyrmi bodyčekmi. Ovečkin potrebuje už len gól, aby vyrovnal rekord Waynea Gretzkyho s dvanástou 40-gólovou sezónou v kariére.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. S. Jarvis (CAR), 2. A. Ovečkin (WSH), 3. I. Samsonov (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

OTT - PHI 3:1

Norris prelomil nerozhodný stav, Ottawa si ukončila sériu prehier

Josh Norris strelil víťazný gól v strede tretej tretiny a Anton Forsberg kryl 28 striel, aby Ottawa zdolala Philadelphiu 3:1 a ukončila si trojzápasovú sériu prehier. Do čierneho sa trafil aj Tim Stützle, do prázdnej brány dvojbodový Alex Formenton. Dvojbodový bol aj Connor Brown, ktorý dvakrát asistoval. O jediný gól Flyers, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich a 12. zápas vonku po sebe, sa postaral Cam Atkinson. Martin Jones inkasoval dva góly z 35 striel.

Hviezdy duelu: 1. J. Norris, 2. A. Forsberg, 3. C. Brown (všetci OTT)

CGY - BUF 0:1 PP

Thompson rozhodol v predĺžení súboj brankárov

V Calgary sme videli súboj brankárov, ktorý nakoniec vyhral hosťujúci Dustin Tokarski. Ten zneškodnil všetkých 24 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto v NHL a položil základy futbalovej výhry Buffala 1:0, o ktorej rozhodol v štvrtej minúte predĺženia Tage Thompson. Bola to 34. strela, ktorá smerovala na Jacoba Markströma. Ten si za gól mohol sám, keďže sa mu nepodarilo rozohrať puk a medzi Thompsonom a prázdnou bránou už nič nestálo. Sabres vyhrali tretí zápas z posledných štyroch, Flames prehrali druhý z posledných troch. Tokarski vychytal svoju prvú nulu ešte 16. marca 2014. Za domácich si zahral už aj Calle Jarnkrok.

Víťazný gól Thompsona:

Hviezdy duelu: 1. D. Tokarski (BUF), 2. J. Markstrom (CGY), 3. T. Thompson (BUF)

ANA - FLA 0:3

Knight vychytal prvú nulu kariéry, Huberdeau dvojgólový

Jonathan Huberdeau strelil dva góly, aby nasmeroval Floridu k výhre 3:0 nad Anaheimom. Z gólu sa tešil aj Joe Thornton a Spencer Knight potreboval na svoje prvé čisté konto v kariére urobiť len 17 zákrokov. Jeho náprotivok, John Gibson, mal o poznanie viac práce – zastavil 39 zo 42 striel. Panthers vyhrali druhý zápas z posledných troch, ale pre zranenie dolnej časti tela prišli o Aarona Ekblada. Ducks momentálne ťahajú už šesťzápasovú sériu prehier. Po prvýkrát v histórii NHL sa stalo, že v jednom zápase strelil gól hráč vo veku 40 a viac rokov (Thornton) a zároveň vychytal nulu brankár vo veku 20 alebo menej rokov (Knight).


Hviezdy duelu: 1. J. Huberdeau (FLA), 2. M. Weegar (FLA), 3. J. Gibson (ANA)

SJS - COL 3:5

Makar a MacKinnon trojbodoví pri výhre nad Sharks

Cale Makar zaznamenal gól a dve asistencie, Nathan MacKinnon nazbieral tri asistencie a Colorado zdolalo San Jose 5:3, aby vyhralo tretí zápas po sebe. Dva góly, druhý do prázdnej brány, strelil Valerij Ničuškin, dvakrát asistoval Mikko Rantanen. Po góle pridali Nazem Kadri a Darren Helm, zatiaľ čo Pavel Francouz urobil 25 zákrokov. Prekonali ho Jeffrey Viel, Rudolfs Balcers a Erik Karlsson. Zach Sawchenko inkasoval štyri góly z 28 striel a Sharks prehrali tretí zápas v sérii. Obrancovia Avalanche už strelili v sezóne 52 gólov a len jeden im chýba ku klubovému rekordu z ročníka 1992/93. Makara tiež delí len jeden gól od gólového klubového rekordu spomedzi obrancov, ktorý v sezóne 1996/97 vytvoril Sandis Ozolinš.

Hviezdy duelu: 1. C. Makar (COL), 2. R. Murray (COL), 3. E. Karlsson (SJS)

WPG - BOS 2:4

Hall rozhodol o výhre nad Jets

Boston prišiel v tretej tretine o dvojgólové vedenie, no Taylor Hall využil v 56. minúte presilovku, aby rozhodol o výhre 4:2 nad Winnipegom. Triumf spečatil gólom do prázdnej brány Charlie McAvoy, dvojgólový náskok vybudovali v druhej tretine Brad Marchand a Trent Frederic. McAvoy pridal aj asistenciu, Charlie Coyle ich nazbieral tri. Bruins sa vrátili na víťaznú koľaj a vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich aj vďaka 27 zákrokom Linusa Ullmarka. Toho v rozmedzí 85 sekúnd prekonali Adam Lowry a Nikolaj Ehlers. Connor Hellebuyck opustil duel s 41 zákrokmi. David Pastrňák odohral svoj 500. zápas v HL.

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. C. Coyle (BOS), 3. B. Marchand (BOS)


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 24:02 0 0 0 +2 0 3 4



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies