Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tri rebríčky: Dvaja Slováci v top 4, štyria v prvých 3 kolách draftu

Renomovaný zámorský odborník Craig Button z TSN v utorok zverejnil svoj marcový rebríček najväčších nádejí pred tohtoročným vstupným draftom v NHL. V prvých troch kolách by podľa neho mali byť draftovaní štyria Slováci.

Na prvých dvoch miestach rebríčka zostali zámorskí útočníci Shane Wright z Kingstonu (OHL) a Logan Cooley z Výberu USA do 18 rokov (USHL). Z tretieho miesta sa až na piate posunul útočník Joakim Kemmel z JYP (Liiga).

No a pred fínskym mladíkom skončili najväčšie tohtoročné nádeje slovenského hokeja. Útočník fínskeho TPS Juraj Slafkovský figuruje na 3. mieste, obranca Nitry Šimon Nemec je štvrtý ako najvyššia umiestnený obranca draftu.

Z prvého kola rebríčka vypadol útočník Popradu Filip Mešár, ktorého momentálne nájdeme na 37. pozícii. Štvrtý Slovák v prvých troch kolách, útočník Servác Petrovský z Owen Sound (OHL) je na 84. pozícii.

Spomínanú štvorku hráčov nájdeme v prvých troch kolách aj v rebríčku „menej renomovaného“ Andrewa Forbesa. Slafkovský a Nemec v ňom majú rovnaké pozície ako u Buttona, Mešár je vyššie – na 18. mieste. Petrovský obsadil 94. pozíciu.

Svoj rebríček vydali v utorok aj UFF Sports. V ňom je Slafkovský „až“ štvrtý, no Nemec druhý. Mešár je na 15. mieste a v prvých troch kolách nájdeme aj útočníka Nitry Adama Sýkoru na 95. pozícii. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies