Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Nálada bola zlá, priznal Tatar. Dnes sme ukázali, čoho sme schopní, tvrdí

Slovenský útočník v službách New Jersey, Tomáš Tatar, má za sebou sériu troch prehier, ktoré sa nazbierali za štyri dni. Po tej nedeľnej 3:4 s Islanders bol však spokojný so spôsobom, akým jeho mužstvo zareagovalo na nepriaznivý stav.

Tatar priznal, že ani jednoznačná štvrtková prehra 1:8 s Bostonom nezanechala na tíme také stopy, ako sobotná prehra 6:7 po predĺžení s Floridou. Tým by sa z toho mal ponaučiť a stavať napríklad na takej hre, akú predviedol v nedeľu v tretej tretine.

„Aby som bol úprimný, tak tá včerajšia prehra bolela viac ako tá v Bostone. Keď máte po dvoch tretinách vedenie 6:2 po takej prehre, akú sme zažili v Bostone, tak chcete skutočne zakončiť zápas tým správnym spôsobom, čo sa nám nepodarilo,“ povedal Tatar.

„Nálada v šatni nebola skvelá, ale musíme to hodiť za hlavu. Teraz si musíme zobrať to množstvo dobrých vecí, ktoré sme urobili dnes v tretej tretine, a stavať na tom. Opäť sme ukázali, čoho sme schopní, ak hráme správnym spôsobom.“

Článok pokračuje pod reklamou

Devils v nedeľu prehrávali po dvoch tretinách 1:3, ale v tretej tretine Islanders prestrieľali 15:8 a zápas zdramatizovali, keď sa presadili Tatar a Nico Hischier. Pri hre bez brankára strelili jeden gól a ešte minútu mali na to, aby zabojovali o vyrovnanie.

„V prvých dvoch tretinách sme nehrali správnym spôsobom a v tej tretej sme skvelo zatlačili. Myslím si, že takto chceme, aby vyzerala naša identita. Mali sme skvelý nástup a verili sme, že to dokážeme zvrátiť. Oni strelili štvrtý gól, čo nás posunulo dozadu, ale nevzdávali sme sa a mali sme pri hre šiestich proti piatim príležitosť zabojovať o to, aby sme vyrovnali zápas,“ poznamenal Tatar.

New Jersey odohralo cez víkend dva zápasy za dva dni. Oba pritom začínali už popoludní. Aj napriek tomu, že tridsaťjedenročný Dubničan hráva v zámorí od ročníka 2009/10, ešte stále nemá odpoveď, aký je najlepší spôsob prípravy na takúto zmenu rytmu.

„Je to trochu iné, ak mám byť úprimný. Ani po toľkých rokoch v tejto lige na to pravdepodobne nemám správnu odpoveď. Je tam tak veľa zápasov, ktoré začínajú o siedmej a okolo toho času, že máte každý deň svoju klasickú rutinu a potom vám tam dajú jeden z týchto skorých zápasov. Sme všetci profesionáli, takže sa na to jednoducho musíme pripraviť, len je to trochu nezvyčajné, “ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies