Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Matthews pocestuje na výjazd. Mohol by zarábať 15 miliónov?

Superhviezdny útočník Toronta Auston Matthews vynechal v utorok proti Philadelphii druhý zápas po sebe s nešpecifikovaným zranením. S tímom však pocestuje na nadchádzajúci trojzápasový výjazd, ktorý začína vo štvrtok v Tampe.

Matthews vynechal ako prvý nedeľný zápas proti Islanders po tom, čo o deň skôr utrpel menšie zranenie. V tom čase tréner Sheldon Keefe povedal, že zápasová absencia je skôr preventívnym opatrením, keďže sa blíži play-off.

Matthews vynechal na začiatku sezóny tri zápasy pre zotavovanie sa z letnej operácie zápästia. V marci zase dva zápasy vynechal pre suspendáciu. V 70 odohraných dueloch zaznamenal 58 gólov a 102 bodov.

Medzitým Chris Johnston z Toronta Star tvrdí, že ľudia začínajú premýšľať v súvislosti s Matthewsom o inej záležitosti – o jeho budúcom kontrakte.

Dvadsaťštyriročný Američan má zmluvu platnú do konca ročníka 2023/24, no už teraz sa špekuluje, že jeho nový kontrakt by mohol dosiahnuť ročnú hodnotu 15 miliónov amerických dolárov, čo by bolo o 2,5 milióna dolárov viac, ako zarába Connor McDavid. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies