Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Cassidy je spokojný s DeBruskom v prvej formácii

Jake DeBrusk bol v novembri zdravým náhradníkom a verejne požiadal o výmenu, ktorá sa nezrealizovala. Aj po podpise zmluvy, ktorá ju mala pred uzávierkou uľahčiť, stále oblieka dres tímu Boston Bruins. A jeho prínos je aktuálne cenený.

DeBrusk hrá už dva mesiace ako súčasť prvého útoku s Patriceom Bergeronom a Bradom Marchandom. Hlavný tréner Bruce Cassidy označil toto spojenie za dobrú svadbu.

„DeBrusk je taký dobrý pre ten útok, ako je ten útok pre neho. Môžete to vidieť aj na Jakeovej hre. Je zaangažovaný v každej oblasti ľadu a to je to, čo sme od neho vždy chceli,“ povedal Cassidy. „Dáva nám to teraz a výsledkom toho je to, čo vidíte. V každom zápase vyzerá ako hráč prvého útoku.“

Nedostatok snahy bol dôvodom, prečo Cassidy poslal DeBruska na konci novembra na tribúnu. Krátko na to vyšla na verejnosť správa, že hráč požiadal o výmenu, pretože nebol spokojný so svojou pozíciou v mužstve.

Článok pokračuje pod reklamou

DeBrusk dosiahol v priemere počas prvých troch sezón necelých 20 gólov, ale v sezóne 2020/21 narazil na stenu, keď nazbieral len 14 bodov v 41 zápasoch. V prvej polovici tejto sezóny sa zdalo, že bude mať za sebou ďalší neuspokojivý ročník.

Potom sa však dvadsaťpäťročný rodák z Edmontonu rozbehol a od 24. februára zaznamenal 15 gólov a osem asistencií v 30 stretnutiach. Počas toho obdobia má tím s ním na ľade 67,8% kontrolu nad streleckými pokusmi a 70,9% nad očakávanými gólmi v hre piatich proti piatim.

„Tou malou vecou, pre ktorú je tá formácia podľa mňa úspešná je, že je tam od nich vidieť druhotnú snahu, vďaka čomu sa dostávajú do streleckých pozícií. On v tom robí skvelú prácu,“ poznamenal Cassidy, ktorý od pripojenia DeBruska do prvého útoku zvýšil jeho priemerný hrací čas o dve minúty. rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies