Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Tatar si s nikým nevytvoril súhru. Mohli by ho Devils nahradiť mladíkom?

Po tom, čo ho tím New Jersey Devils získal v minulom lete ako významnú posilu, zažil slovenský útočník Tomáš Tatar rozpačitý ročník. V zámorí sa tak opäť zamýšľali nad jeho budúcnosťou v tíme.

Gerard Lionetti z All About The Jersey položil otázku: Mali by sa Devils pokúsiť vymeniť Tatara?

„Je zrejmé, že Tatar nezapasoval k tímu New Jersey skvelo. Hoci 30 bodov v 76 zápasoch nie je zlých (a bohužiaľ stačí na 9. miesto v poradí tímu), jeho prínosov pre tím nebolo v určitých obdobiach veľa. Pri sledovaní zápasov v tejto sezóne sa zdalo, že Tatar nebol nikdy so svojimi spoluhráčmi zosynchronizovaný alebo bol o krok pozadu,“ začal Lionetti odpovedať.

„Dávalo by preto pre Devils zmysel, ak by ho pred budúcou sezónou vymenili? Pokiaľ ide o plat, pravdepodobne nie. Jeho plat/cap-hit nie je ničím, čo by Devils poškodzovalo a určite nebude mať vplyv na podpisovanie potrebných hráčov pre budúcu sezónu. Ak by sa ho snažili udržať pri rovnakých podmienkach aj po budúcej sezóne, potom by to mohlo spôsobiť problémy so stropom, inak však Tatarov plat zaťaží Devils len minimálne.“

Lionetti poukázal na to, že obavou u Tatara je to, že ho tréner skúšal umiestniť do prvého, druhého i tretieho útoku v rôznych kombináciách hráčov, no nikdy nenašiel s nikým skutočnú súhru. Myslí si, že fanúšikovia Devils by radi videli v jeho úlohe radšej Jespera Boqvista, Nolana Footea alebo Alexa Holtza.

„Prínosy, ktoré by mali priniesť hlavnej zostave, by boli pravdepodobne minimálne rovnaké ako tie Tatarove. Ak budú Devils cítiť, že sú títo mladíci pripravení, mohli by zvážiť výmenu Tatara, aj keby si udržali časť jeho platu. V tom bode by bola pozícia v zostave dôležitejšia ako peniaze,“ doplnil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies