Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Séria medzi Flames a Stars začne bez Slovákov v akcii

Tak ako sa to po záverečných zápasoch základnej časti dalo očakávať, tak sa aj stane. Séria medzi Calgary Flames a Dallasom Stars odštartuje v utorok bez slovenskej účasti. Ak sa nestane nič nečakané.

Za oba tímy v tejto sezóne dokopy nastupovali až traja Slováci. Ani jeden z nich však v závere základnej časti nebol trvalou súčasťou základnej zostavy a neboli jej súčasťou ani na pondelkových tréningoch.

Mladý útočník Flames Adam Ružička trénoval v pondelok len s Ryanom Carpenterom. Prvé štyri útoky vyzerali takto: Gaudreau-Lindholm-Tkachuk, Mangiapane-Backlund-Toffoli, Dube-Jarnkrok-Coleman, Lucic-Lewis-Ritchie.

Skúsený obranca Stars Andrej Sekera trénoval v pondelok ako siedmy obranca a to ešte nebol na ľade John Klingberg, ktorý však v utorok hrať bude. Páry vyzerali takto: Suter-Heiskanen, Harley-Lindell, Hanley-Hakanpää.

Ešte pár týždňov dozadu sa zdalo, že by sa útočník Marián Studenič mohol stať pevnou súčasťou ofenzívy Dallasu, ale na pondelkovom tréningu v prvých štyroch útokoch nefiguroval. A k tomu tímu ešte chýbal aj Vladislav Namestnikov, ktorý by tiež mal v utorok hrať. Takto vyzerali útoky: Robertson-Hintz-Pavelski, Benn-Peterson-Seguin, Kiviranta-Faksa-Gurianov, Raffl-Glendening-Gurianov.

V utorok tak v akcii s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme zo Slovákov len Martina Fehérváryho z Washingtonu, u ktorého nebol dôvod na to, aby netrénoval po boku Johna Carlssona v prvom páre. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies