Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kučerov štvrtý duel nevynechá. Point áno

Aktualizované 22.06.2022 o 19:26

Hlavný tréner tímu Tampa Bay Lightning, Jon Cooper, dúfa, že hviezdny útočník Nikita Kučerov bude schopný hrať v štvrtom zápase finále Stanleyho pohára proti Coloradu, ktorý sa odohrá v stredu.

„Toho chlapca nikdy neodpisujem,“ poznamenal Cooper o zverencovi, ktorý predčasne opustil pondelkový duel po tom, čo ho krosčekoval obranca Avalanche Devon Toews.

Cooper bol menej optimistický ohľadom možnosti návratu útočníka Braydena Pointa do akcie, ktorý vynechal tretí zápas série po tom, čo sa vrátil na začiatku finále zo zranenia dolnej časti tela. Jeho štart označil kormidelník za „veľmi neistý“.

Kučerov vedie Tampu Bay s 26 bodmi, ktoré nazbieral v 20 dueloch play-off. Point v deviatich zápasoch strelil dva góly a pridal tri asistencie.

DOPLNENÉ: Jon Cooper v stredu povedal, že vo večernom zápase využije rovnakú zostavu ako v pondelok. Znamenalo by to, že by Kučerov hral a Point nie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies