Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Toronto sa snaží vymeniť práva na ruského útočníka

Tím Toronto Maple Leafs dal vedieť ostatným tímom NHL, že je pripravený vymeniť práva na útočníka Iľju Michejeva, ktorý sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Informoval o tom Elliotte Friedman zo Sportsnet.

Michejev si v 53 zápasoch minulej sezóny vytvoril osobné maximá s 21 gólmi a 32 bodmi. Je tiež veľmi platným hráčom pre oslabenia.

Dvadsaťsedemročný rodák z Omska má za sebou dvojročnú zmluvu s priemernou ročnou hodnotou 1,645 milióna amerických dolárov. Jeho trhová hodnota sa medzičasom významne zvýšila.

Toronto má pritom k dispozícii len 6,4 milióna amerických dolárov pod stropom a na nové zmluvy čakaj Piette Engvall, Ondřej Kaše a Rasmus Sandin. Tím tiež musí riešiť svoje bránkovisko, keďže Jack Campbell je potenciálnym neobmedzeným voľným hráčom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies