Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Traja hráči, u ktorých je veľké riziko preplatenia

Každé leto v NHL je rovnaké – prinesie niekoľko výhodných a spravodlivých zmlúv, no aj niekoľko takých, ktoré sa pre tým stanú skôr záťažou. Shayna Goldmanová zo Sportsnet poukázala na troch hráčov, u ktorých je v tomto roku veľké riziko preplatenia.

Ben Chiarot

Blokuje strely a odoberá súperom puk svojou fyzickou hrou, dokáže pokryť puk vo vlastnej zóne a vypomôcť brankárom s dorážkami. Problémom je, že generálni manažéri tieto schopnosti nadhodnocujú. Stačí sa pozrieť na to, čo na jeho zisk obetovali Panthers, a potom na jeho výkony v drese Floridy. Nejde pritom o úkaz, ktorý by sa týkal len tejto sezóny. Tímy, ktoré o neho budú mať záujem, by to mali zvážiť. Podľa Evolving-Hockey by tridsaťjedenročný bek mohol podpísať štvorročný kontrakt za 5,46 milióna dolárov ročne. To by niektorý tím mohol časom ľutovať.

Josh Manson

Stanleyho pohár v životopise dokáže zvýšiť cenu hráča. Mansonovo pôsobenie v Colorade to určite urobilo po tom, čo začal upadať v mladej zostave Ducks. Tímy sa na neho môžu spoliehať pri defenzívnej práci a blokovaní striel, pričom jeho fyzický štýl hokeja by niekomu mohol pomôcť. Ak by z neho chcel nejaký tím mať viac ako len defenzívneho obrancu s jednodimenzionálnym partnerom, musí si jeho hodnotu dobre zvážiť. V budúcej sezóne bude mať 31 rokov a príliš dlhá zmluva by u neho mohla viesť k problémom, najmä, ak už náznaky úpadku u neho boli. Evolving-Hockey u neho odhaduje štvorročnú zmluvu s priemerným platom 4,05 milióna amerických dolárov. To by mohlo byť pre tímy zvládnuteľné. Problémom však bude, ak sa táto hodnota zvýši pre Stanleyho pohár, ktorý práve s Avalanche získal.

Ryan Strome

Strome má za sebou zmluvu, ktorá bola pre jeho zamestnávateľa výhodná. Ak by zostal u Rangers, mohol by pokračovať vo výborných výkonoch, ale vzhľadom na jeho pôsobenia u Islanders a Oilers je tu otáznik, čo sa stane, ak cez trh podpíše zmluvu s niekým iným. Podľa Evolving-Hockey by mohol podpísať sedemročný kontrakt v hodnote 7,15 milióna dolárov ročne. To sa zdá byť ako veľký risk u hráča, ktorý žiaril po boku Artemija Panarina a nemal dosť času na to, aby ukázal, čoho je schopný bez neho. Ak by záujemca mal špičkového krídelníka, s ktorým by mohol hrať, mohla by to byť výhodná zmluva. Ak nie, tím vsadí na hráča, ktorý z dlhodobého hľadiska nemusí byť schopný dokazovať to, čo dokázal v poslednej sezóne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tatar opäť v akcii, toto nezažil od 24. marca. Mladý Rus rozhodol debutový zápas + videoSlafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies