Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ken Holland: Oilers musia získať brankára

Jozef Struhár  
09.07.2022

Generálny manažér tímu Edmonton Oilers, Ken Holland, si je dobre vedomý toho, že letnou prioritou jeho tímu by malo byť získanie nového brankára.

„Jedného potrebujem. Potrebujem jedného získať. Je to jednoduché,“ povedal Holland po piatkovom drafte. „Je mnoho vecí, ktoré by sme radi dosiahli, ale žiadnej sa nemôžeme skutočne venovať, pokiaľ nebudeme mať vyriešenú brankársku otázku. Na to sa koncentrujeme.“

Edmontonu sa brankárske možnosti po minulej sezóne zoštíhlili. Náhradník Mikko Koskinen odchádza, keď sa dohodol na spoluprácu so švajčiarskym Luganom. Hráčska budúcnosť jednotky Mikea Smitha je zase pre zranenia neistá.

Oilers zostáva v klub potom už len jedna možnosť – mladík Stuart Skinner, ktorý v 13 zápasoch minulej sezóny kryl 91,3 % striel a inkasoval 2,62 gólu na zápas. Holland však nie je pripravený všetku svoju dôveru vrhnúť na neskúseného brankára.

Článok pokračuje pod reklamou

„Potešilo nás, ako sa Stuart vyvinul a ako chytal. On je však jediným brankárom, ktorého momentálne máme a v najlepšom je to brankár 1B,“ poznamenal Holland.

Edmontonu sa v ostatných dňoch zúžili aj možnosti na trhu. Marc-Andre Fleury podpísal novú zmluvu s Minnesotou, Ville Husso s Detroitom. Stále by však mohli byť k dispozícii Darcy Kuemper a Jack Campbell.

Oilers po výmene Zacka Kassiana a ukončení kariéry Duncana Keitha získali navyše zhruba 8,7 milióna amerických dolárov v rozpočte. Musia však riešiť aj svojich potenciálnych voľných hráčov, ako sú Kailer Yamamoto, Jesse Puljujärvi, Ryan McLeod, Evander Kane či Brett Kulak.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies