Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Mali by sa Rangers pokúsiť získať Patricka Kanea?

Zámorský novinár Larry Brooks z denníka New York Post tvrdí, že tím New York Rangers musí zabojovať o služby hviezdneho útočníka Patricka Kanea, ak chce urobiť ďalší krok k naplneniu cieľa získať Stanleyho pohár.

Podľa Brooksa by mali Rangers upustiť od snahy získať J.T. Millera od tímu Vancouver Cancks a radšej osloviť Chicago so snahou o akvizíciu Kanea na jeden rok. Práve ten jeden rok ho delí od vypršania zmluvy s cap-hitom 10,5 milióna dolárov.

Brooks si myslí, že by tridsaťštyriročný rodák z Buffala do newyorského tímu zapasoval a Rangers by si ho mohli dovoliť, ak by si Blackhawks ponechali polovicu jeho cap-hitu.

Chicago vstupuje do radikálnej prestavby a špekuluje sa, či posledné transakcie nie sú aj spôsob, ako ukázať Kaneovi a Jonathanovi Toewsovi, že tím bude v budúcej sezóne zlý a stimulovať ich k tomu, aby sa vzdali klauzúl o nevymeniteľnosti.

Blackhawks nedávno vymenili kľúčových útočníkov Alexa DeBrincata a Kirbyho Dacha. Okrem toho vraj neponúknu kvalifikačné ponuky Dominikovi Kubalíkovi a Dylanovi Stromeovi, ktorí by tak klub tiež mohli opustiť.

Pierre LeBrun z televízie TSN sa dokonca obrátil na agenta Kanea Pata Brissona, aby sa ho opýtal na budúcnosť svojho klienta. Ten mu však povedal, že „v tomto bode nebudú robiť žiadne rozhodnutia ani vyhlásenia.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies