Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tampa je najlákavejšia. Ktorému tímu NHL sa agenti snažia vyhnúť?

Sean Shapiro z The Athletic urobil anketu medzi 20 hráčskymi agentmi, ktorí zastupujú kombinovane 358 hráčov NHL. Pýtal sa ich napríklad aj na to, ktoré tímy svojim klientom odporúčajú a ktoré zase nie.

Agenti mohli v odpovedi spomenú viac ako jednu možnosť.

Pri rovnakých podmienkach by až 11 z nich smerovalo svojich klientov do tímu Tampa Bay Lightning, u ktorého sa oceňovala kvalita organizácie i nízke dane. Najviac mu konkuruje tím Toronto Maple Leafs, ktorý za najlákavejšiu destináciu zvolilo šesť agentov.

Aspoň raz zaznelo aj ďalších 16 klubov: Philadelphia (6x), Islanders, Rangers (oba 3x), Detroit, Dallas, Florida (všetky 2x), San Jose, Minnesota, Chicago, Vancouver, Winnipeg, Seattle, Nashville, Montreal, Vegas a Carolina (všetky 1x).

Článok pokračuje pod reklamou

A od ktorého tímu by sa agenti snažili svojich klientov odhovoriť?

S 10 hlasmi vyhral tím Arizona Coyotes, ktorý nasledovali so siedmimi hlasmi Ottawa Senators a piatimi hlasmi Carolina Hurricanes. Mnohí agenti, ktorí Coyotes nezvolili, by svojich klientov aspoň varovali pred nevyspytateľnou organizáciou.

Žiaden iný tím nebom menovaný viac ako dvakrát. To platilo o Buffale a Calgary. Po jednom hlase dostali aj Boston, Detroit, St. Louis, Colorado, Vegas, Vancover, Anaheim a Montreal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies