Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Regenda je medzi top 10 akvizíciami z Európy. Zaujal jeho potenciál

Každý rok sa tímy NHL pozerajú aj po kvalitných prehliadaných hráčoch hrajúcich v európskych ligách. Platilo to aj v tomto roku. Ian Kennedy z The Hockey News sa pozeral na 10 z nich, ktorí by mohli mať najväčšie šance na úspech v tréningovom kempe.

Medzi týchto hráčov zaradil zámorský odborník aj slovenského útočníka Pavla Regendu, ktorý 1. júla podpísal s tímom Anaheim Ducks dvojročný vstupný kontrakt.

„Je toho veľa, čo sa páči na Regendovom potenciáli. Pred olympiádou bol vytipovaný za hráča, ktorého by tímy NHL mali sledovať. Regenda má 188 cm a len 22 rokov. Za sebou má v tomto roku dva vydarené medzinárodné turnaje v drese Slovenska, keď na olympiáde nazbieral štyri body v siedmich dueloch a na svetovom šampionáte to vylepšil s piatimi gólmi a šiestimi bodmi v ôsmich dueloch,“ poznamenal k nemu Kennedy.

„V najvyššej slovenskej lige mal v drese HK Dukla Michalovce priemer takmer bod na zápas a mohol by si vyslúžiť nejaké zápasy v Anaheime, ak by sa mu vydaril štart sezóny v tíme San Diego Gulls z AHL. Regenda hrá s nasadením a mohol by skončiť ako budúca možnosť pre spodné dva útoky Anaheimu.“

Medzi vyzdvihnutú desiatku sa dostali aj útočník Sakari Manninen (Vegas), útočník Pontus Andreasson (Detroit), obranca Lukáš Klok (Arizona), útočník Denis Malgin (Toronto), útočník Andrej Kuzmenko (Vancouver), útočník Fredrik Olofsson (Dallas), útočník Lukáš Sedlák (Colorado), útočník Max Veronneau (San Jose) a útočník Gustav Rydahl (Rangers).

Za zmienku podľa Kennedyho stoja aj: Oscar Dansk a Adam Klapka (Calgary), Otto Leskinen (Montreal), Anton Levtchi (Florida), Ville Petman a Peetro Seppala (Seattle), Joona Luoto a Oskari Salminen (Winnipeg), Markus Nurmi (Nashville), Kair Wissmann (Boston), Lawrence Pilut (Buffalo), Marcus Bjork (Columbus) a Filip Roos (Chicago).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies