Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Millerov agent tvrdí, že predĺženie zmluvy je stále reálne

Po mesiacoch špekulácií o jeho výmene je útočník J.T. Miller stále členom tímu Vancouver Canucks. A jeho agent Brian Bartlett teraz tvrdí, že je stále reálne aj to, že si svoj pobyt v Britskej Kolumbii predĺži.

„Myslím si, že je to realistická cesta k predĺženiu zmluvy s Canucks. J.T. miluje Vancouver. Cíti, že tím sa zlepšuje, páči sa mu jeho úloha a jeho rodine sa páči mesto,“ povedal Bartlett pre The Athletic.

„S predĺžením zmluvy by súhlasil. Čo nevieme zodpovedať je, na akú hodnotu alebo úroveň ho tím umiestni. Z našej strany vidíme cestu k predĺženiu zmluvy, ale na tancovanie tanga potrebujete dvoch ľudí.“

Miller zažil vydarený ročník 2021/22, ktorý bol jeho tretí plný vo Vancouveri. V 80 zápasoch strelil 32 gólov a nazbieral 99 bodov. Neobmedzeným voľným hráčom sa môže stať po budúcej sezóne, keď mu vyprší zmluva s cap-hitom 5,25 milióna amerických dolárov.

Napriek početným špekuláciám o možnej výmene Bartlett zdôraznil, že Miller o výmenu nepožiadal a je ochotný rokovať aj cez sezónu. Generálny manažér Patrik Allvin verí, že mu tím dal férovú ponuku na nový kontrakt a že obe strany majú ešte čas, aby priši na riešenie.

„V dokonalom svete by som to rád vyriešil pred štartom novej sezóny, ale myslím si, že všetci vieme, že v profesionálnom športe v dokonalom svete nežijeme. Našou uzávierkou pre túto situáciu je uzávierka prestupového obdobia, no dúfam, že dospejeme k riešeniu,“ poznamenal Allvin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies