Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Títo piati brankári budú v novej sezóne lepší

Bývalý brankár Mike McKenna, ktorý si obliekol dresy deviatich tímov NHL, už teraz ako analytik vytipoval päť mužov v maskách, ktorých v budúcej sezóne čaká lepšia sezóna ako v tej predchádzajúcej.

V minulej sezóne sa trápili a teraz sú v najlepšej pozícii na odrazenie sa od dna títo brankári:

Phillipp Grubauer – v prvej sezóne existencia sa Seattlu príliš nedarilo a bránkovisko nebolo výnimkou. To, čo malo byť silnou stránkou, bola nočná mora. Grubauer nedokázal nájsť svoju hru a kryl len 88,9 % striel. Kraken by v budúcej sezóne mali byť o čosi silnejší, čo prospeje aj Grubauerovi. Najviac by mu mohol pomôcť príchod nového trénera brankárov Stevea Brierea.

MacKenzie Blackwood – za sebou má sezónu, ktorú možno označiť za sklamanie. Odchytal len 25 zápasov a jeho výkony zaostali za očakávaniami New Jersey, keď dosiahol len 89,2% úspešnosť zákrokov. Devils ako tím neboli veľmi dobrí a jeho ešte ovplyvňovali aj zranenia. Tím by mal byť teraz lepší a dôležité bude, aby Blackwood zostal zdravý. V novej sezóne bude bojovať aj o zmluvu, takže o motiváciu nebude mať núdzu.

Článok pokračuje pod reklamou

Alexandar Georgiev – ako člen Colorada musí byť lepší, ako bol u Rangers. Avalanche to s ním riskli a veria, že sa vráti Georgiev z roku 2019. V minulej sezóne dosiahol len 89,8% úspešnosť zákrokov, ktorá bola jeho najhoršou v kariére. Mnohí veria, že mu pomôže vyššia vyťažovanosť. Vlani mu pritom najviac robila problémy premávka pred bránou, v čom si v Denveri polepší. Nebude tam pod takým tlakom. Dobrý vplyv by na neho mohol mať aj tréner brankárov Jussi Parkkila.

Alex Nedeljkovic – prvá polovica poslednej sezóny bola pre neho fantastická, druhá zlá. Obrana Detroitu však bola vlani veľmi biedna a jeho 90,1% úspešnosť zákrokov z 59 zápasov je malým zázrakom. Klub sa v lete zlepšil, bude mať nového trénera a Nedeljkovica môže posunúť vpred aj konkurencia v podobe Villeho Hussa. Navyše, bude bojovať aj o novú zmluvu.

Thomas Greiss – Greiss v minulom ročníku trpel v Detroite, kde len po druhýkrát v kariére nepokoril métu 90% úspešnosti zákrokov. Teraz sa pripojil k St. Louis, kde pracuje jeden z najlepších trénerov brankárov David Alexander. A aj obrana pred ním bude pevnejšia ako vlani.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies