Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Kým by mohli Golden Knights vykompenzovať stratu Lehnera?

Tím Vegas Golden Knights si bude musieť v sezóne 2022/23 poradiť bez svojej brankárskej jednotky Robina Lehnera, ktorý absolvuje operáciu bedrového kĺbu. To so sebou prinieslo otázku, ako bude vyzerať bránkovisko tímu.

Tím má pod zmluvou Laurenta Brossoita, Michaela Hutchinsona a Logana Thompsona. Z týchto troch by zrejme vložil najviac dôvery do Thompsona, ktorý ako nováčik v minulej sezóne podával veľmi dobré výkony. Jeho nevýhodou je nedostatok skúseností. Tie majú Brossoit a Hutchinson. Prvý menovaný má však za sebou operáciu a je nejasné, či stihne úvod sezóny.

Ak by sa vedenie Vegas rozhodlo posilniť bránkovisko z externých zdrojov, podľa Josha Wegmana z theScore by mohlo cieliť Jamesa Reimera zo San Jose, Semiona Varlamova z NY Islanders, Jakea Allena z Montrealu, Antona Chudobina z Dallasu alebo Johna Gibsona z Anaheimu.

Owen Krepps z Vegas Hockey Now okrem Reimera, Varlamova a Gibsona vníma za možnosť aj Joonasa Korpisala z Columbusu a Bradena Holtbyho, ktorý je aktuálne neobmedzeným voľným hráčom.

Článok pokračuje pod reklamou

Jesse Granger z The Athletic vidí ako prvú možnosť vloženie dôvery do Thompsona s tým, že buď Brossoit, alebo Hutchinson by mu kryli chrbát. To by tímu poskytlo asi 7 miliónov dolárov pod stropom na ďalšie posily, ako sú Paula Stastny, Sonny Milano či Phil Kessel.

Ak by sa však predsa Golden Knights rozhodli získať nového brankára, z voľných hráčov by mohli okrem Holtbyho siahnuť aj po Corym Schneiderovi.

Ako možnosť na výmenu vníma ako predošlí dvaja novinári tiež Varlamova a okrem toho prináša inú alternatívu – získanie Jakea Oettingera z Dallasu cez tzv. offer sheet. Považuje to však za najmenej pravdepodobnú možnosť, pretože nemajú voľbu v druhom kole budúcoročného draftu, a tak by museli ponúknuť sumu v rozmedzí 4,2 až 6,3 milióna, pri ktorých by kompenzáciou boli len 1. a 3. kolo draftu. To by však Stars vedeli dorovnať.

Ed Graney z Las Vegas Review-Journal odporúča Golden Knights, aby v tejto situácii nespanikárili a radšej dali najskôr príležitosť Thompsonovi. Ak by sa neosvedčil, až potom by mali preskúmať ďalšie možnosti.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies