Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Coyotes veria, že vypredajú každý domáci zápas

Tím Arizona Coyotes je presvedčený, že počas sezóny 2022/23 nebude mať žiadne problémy s návštevnosťou v dočasnej aréne.

Coyotes budú zdieľať s tímom Arizonskej štátnej univerzity Mullett Arénu, do ktorej sa zmestí len 5000 divákov. A hoci boli pre to terčom posmeškov, prezident tímu Xavier Gutierrez verí, že hala klubový biznis nepoškodí.

„Vieme, že bude vypredaná v každom jednom zápase a nikdy sme nemali žiadne pochyby o tom, či to tak bude. Mohli sme ju vypredať už len našimi existujúcimi permanentkármi, ale nemysleli sme si, že by to bol správny prístup. Chceme sa uistiť, že si tú skúsenosť budú môcť vyskúšať fanúšikovia, ktorí si ju ešte nikdy nevyskúšali. Pri zníženej kapacite je to celkom ošemetné,“ povedal Gutierrez pre ESPN.

Coyotes si museli hľadať nový domov po tom, čo im mesto Glendale vypovedalo nájomnú zmluvu v Gila River Aréne. Kým si tím vyrieši nový trvalý domov, bude musieť hrať v menšej hale. Pri menšej kapacite významne zvýšil cenu vstupného, v priemere na 170 dolárov.

„Neokrádame tu ľudí. Teraz sme jemne nad priemernou cenou v NHL, kým predtým sme boli pod ňou. A sme tiež v lepšie situovanej oblasti,“ poznamenal Gutierez, ktorého klub investoval 25 miliónov dolárov do Mullett Arény, aby vyhovovala štandardom NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies